PROCURILE SLIKE BOLTA I STUDENTICE

FOTO, VIDEO: USAIN BOLT UHVAĆEN U PRELJUBU Snimljen s čak dvije ljepotice iste večeri

 Twitter/Instagram

Usain Bolt, slavni sprinter s Jamajke koji je na Olimpijskim igrama u Rio de janeireu pokupio tri zlatna odličja uhvaćen je kako slavi u klubu u Riu, no ne sa svojom djevojkom Kasi Bennett, već s drugim ljepoticama.

Naime, video koji je snimljen na njegov 30. rođendan i dan nakon što je pobijedio u utrci u štafeti, prikazuje Bolta na plesnom podiju kako pohotno grabi za stražnjicu tamnoputu ljepoticu koja je naočigled uspješno svladala umijeće twerkanja.

Brazilski portal Globo.com izvijestio je kako je Bolt slavlje započeo u privatnoj VIP sobi, a onda se premjestio na javni plesni podij.

No Bolt nije stao samo na prljavom plesu. Naime, jutro nakon 20-godišnja studentica Jady Duarte na svom Twitteru je podijelila golišave fotografije iz kreveta sa slavnim trkačem.

Twitter

Bolt je nakon osvojene medalje kazao kako ide van i kako će ostati budan cijelu noć i proslaviti pošteno. I nije lagao.

Njegova sestra Christine Bolt-Hylton samo nekoliko dana prije njegovog preljuba objavila je kako je upoznala bratovu djevojku i kako je onda savršena djevojka za udaju.

Twitter

- Upoznala sam je i prekrasna je - i savršena za Usaina. Postoji velika mogućnost da će se vjenčati kad se vrate kući. Vole istu hranu, istu muziku i sve rade zajedno. Pričala sam s Usainom o osnivanju obitelji i on je kazao kako bi to volio. Ja sam sigurna da i hoće, sada nakon što je tako puno postigao. trenutno ne živi s Kasi no puno vremena provodi s njom. Dosad je imao nekoliko djevojaka, ne previše, no s nijednom nije bilo ovako ozbiljno kao s Kasi i sigurna sam da će ostati s njom. Mislim da je Kasi ona prava - kazala je, i prevarila se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:59