BOŽIĆNI ŠOPING

FOTO: ZLOČESTO DA NE MOŽE BITI ZLOČESTIJE Rihanna se pokazala u crvenim gaćicama, štiklama, najlonkama do bedra i rukavicama

Rihanna / INSTAGRAM

 

Barbadoška pjevačica Rihanna (30) u četvrtak je na Instagramu iznimno seksi fotografijama najavila da je u trgovine stigla kolekcija donjeg rublja koje je dizajnirala u sklopu suradnje brendova Savage i Fenty, piše Daily Mail.

Pjevačica je potrebe ove reklame obukla crne cipele na visoku petu, dugačke najlonke koje sežu sve do bedra, dugačke crne rukavice i crvene gaćice s crnom gumom na kojoj više puta piše riječ "naughty" (eng. "zločest").

"Postajemo ZLOČESTI-ne-DOBRI ove sezone! Savage i Fenty upravo su objavili vodič kako bi vam pomogli kupiti poklone za vaše najmilije!", napisala je Rihanna na Instagramu i pozvala svoje pratitelje da odmah odu u online trgovinu kako bi dobili popust od 50 posto.

 

Rihannu su brojni pohvalili jer odjeća i donje rublje koje dizajnira dolazi u gotovo svim veličinama te zato što revije njezine odjeće nose manekenke svih konfekcijskih brojeva i transrodne osobe.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo