LJEPOTICE NA OKUPU

FOTO: SEKSI IZDANJA SLAVNIH DAMA NA PREDSTAVLJANJU RIHANNINE NOVE KOLEKCIJE Shanina pozirala u ultrakratkoj suknji, razgolitila se i trudna Ashley

 
Bella Hadid, Ashley Graham, Rihanna, Shanina Shaik
 Profimedia

Rihanna (31), planetarno popularna pjevačica s Barbadosa, u utorak navečer priredila je spektakularan show u Barclays Areni u Brooklynu, gdje je ekskluzivno predstavila novu kolekciju svog hvaljenog modnog brenda Savage X Fenty.

View this post on Instagram

@savagexfenty

A post shared by Badgalriri (@ririgalbadd) on

S obzirom da će se revija tek 20. rujna putem Amazon Primea emitirati u više od 200 zemalja diljem svijeta, fotografiranje i snimanje modela bilo je strogo zabranjeno pa je Rihanna sve goste zamolila da ne koriste mobitele.

Na reviji su gostovale glazbene zvijezde Halsey, A$AP Ferg i DJ Khaled, a pistom su se prošetale Alek Wek, Cara Delevingne, Joan Smalls, Laverne Cox te sestre Hadid - Bella i Gigi.

- Želimo da sve žene izgledaju dobro i osjećaju se dobro. Želimo da se osjećaju seksi - izjavila je Rihanna, koja je svoju kolekciju namijenila ženama svih dobnih skupina i konfekcijskih brojeva.

Mnoge slavne dame došle su pogledati Rihannine modne novitete - manekenka Shanina Shaik na reviji se pojavila u ultrakratkoj suknji zbog koje su sve oči bile uprte u nju, a najpopularniji svjetski plus size model Ashley Graham u prozirnoj kreaciji ponosno je pokazala obline i trudnički trbuščić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:35