ŠKAKLJIVO SNIMANJE

FOTO: ZVIJEZDA 'OSVETNIKA' POTPUNO GOLA JURCALA ATENOM Glavni glumci novog filma skinuli sve krpice sa sebe, paparazzima nije promaknuo sočni prizor

 
 Profimedia, IMP Features

Američki glumac, inače rođeni Rumunj, Sebastian Stan, najpoznatiji po ulozi u ‘Osvetnicima’ (‘Avengers’) snimljenom prema Marvelovim stripovima, došao je u središte pažnje na snimanju novog filma ‘Monday’.

Paparazzima, naravno, nije promakla vjerojatno najsočnija scena iz novog filma koju je Stan (36) u srijedu u Ateni snimao s kolegicom Denise Gough (38).

Glumci su se provozali glavnim grčkim gradom potpuno goli na motoru što sigurno nije bilo lako s obzirom da se temperature ondje kreću oko 10°C. Denise se čvrsto držala za Sebastiana dok su jurili na žutom skuteru, pokušavajući se ugrijati.

FOTOGALERIJA: Golo jurcanje na skuteru po Ateni

S obzirom da ostatak filmske ekipe na sebi ima debele zimske jakne i zimske kape, temperature su vjerojatno bile i niže u vrijeme snimanja scene.

‘Monday’ je pričao o dvoje autodestruktivnih Amerikanaca koji lutaju Atenom i grčkim otocima gdje se upuštaju u romansu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:27