TRAŽE SE STATISTI

PROTRČITE GOLI PO KNINU I ZARADITE Neobičan oglas domaće casting agencije proširio se internetom, nude 750 kuna za samo jedan kadar

 
Ilustracija
 Profimedia, UPPA News

Hrvatska casting agencija objavila je zanimljiv oglas za ‘brzinski’ posao na svojoj službenoj stranici na Facebooku. Traže statiste za snimanje novog filma koji su spremni potpuno goli protrčati kroz kadar.

Agencija Serena Pro, koja se već 10 godina bavi video produkcijom, castingom i organizacijom statista u Hrvatskoj, objavila je oglas na Facebook stranici:

- Za potrebe snimanja domaćeg filma tražimo statiste s područja Knina ili bliže okolice, koji su spremni protrčati POTPUNO GOLI kroz kadar. Honorar je 750 kn. Datum snimanja 27. 11. 2018.

Zainteresirani se trebaju javiti mailom, poslati dvije fotografije i dati nekoliko osobnih podataka, no sve te informacije detaljno možete pročitati u njihovoj objavi.

Nije poznato o kojem se filmu radi, no korisnici se u komentarima tagiraju iako se uglavnom zafrkavaju i očito im je zabavno. No, jedan je komentar bio posebno zapažen.

- Pa i nije neki honorar. Nije stvar golotinje, ko će mi platit bubrige po ovoj zimi u Kninu - zapitao se, vrlo racionalno, jedan korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:02