SOVJEŽENI IZGLED

KAKVA TRANSFORMACIJA U SAMO TJEDAN DANA! Fanovi Davida Beckhama u čudu nakon njegovih fotografija na Kineskom zidu: 'Što si to napravio s kosom!?'

 
 Profimedia, Face To Face A

Bivši engleski nogometaš David Beckham (43) pojavio se u Hong Kongu, gdje je održao govor u svojstvu zaštitnog lica osiguravajuće tvrtke AIA, sa novom frizurom, odnosno nešto tamnijom kosom.

Prošloga mjeseca nekadašnja nogometna zvijezda snimljena je u Miamiju tijekom odmora sa prorijeđenom kosom na tjemenu, a najnovije snimke ukazuju na činjenicu da je njegova kosa na tjemenu tamnija i gušća.

Poznat po čestom mijenjanju frizure, koje su njegovi obožavatelji diljem svijeta rado kopirali za njegove karijere, izgledao je otmjeno jer je novi izgled nadopunio crnim odijelom i kravatom na točkice. Jedna od najpoznatijih frizura u povijesti, takozvana beckhamica, dobila je ime upravo po svom vlasniku.

Zadnjih nekoliko mjeseci promijenio je nekoliko različith frizura, a prijašnjih je godina nosio mnogo duže uvojke, a često i vunene kape. Još tada su počela nagađanja kako je počeo gubiti kosu.

Profimedia

Novim imidžem otac četvero djece i suprug poznate modne dizajnerice Victorije Beckham potaknuo je nagađanja jer li bio na transplantaciji kose. Britanski mediji pišu kako se David nedavno pridružio popisu muškaraca srednjih godina koji su se odlučili za taj potez.

Za boravka u Aziji, po prvi puta David Beckham je posjetio Veliki kineski zid, o čemu je izvijestio svoje pratitelje na Instagramu.

- Danas sam imao mogućnost po prvi put posjetiti Veliki kineski zid. Sretan sam što mi posao omogućuje da putujem i posjećujem ovako divna mjesta... prekrasno, iskreno je napisao Beckham.

Shirtless David Beckham celebrates his new team, Inter Miami, as he has a few cocktails and takes a dip in the pool in Miami. The new team owner was seen indulging in a number of celebratory cocktails, conversing with a pretty brunette, photographing his teams new logo on the front page of the newspaper, and noshing on a burger and fries, in between taking dips in the pool to cool off.
06 Sep 2018, Image: 385452931, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
David Beckham u Miamiju prije dva i pol tjedna

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:08