OBITELJSKI PROBLEMI

MAJKA MEGHAN MARKLE U TAJNOSTI POSJETILA KĆER U ENGLESKOJ Trebala joj je podrška zbog svađe s ocem, no sve je ostalo skriveno od javnosti

Meghan Markle s majkom Dorijom Ragland dan prije vjenčanja
 Steve Parsons / REUTERS

Majka vojvotkinje od Sussexa, Doria Ragland, navodno je tijekom ljeta u tajnosti posjetila kćer u Engleskoj kako bi joj pružila podršku i utješila je nakon prilično neugodnih ispada njezina oca Thomasa Marklea i polusestre Samanthe, pišu britanski mediji.

Ragland, koja živi u Los Angelesu, posjetila je u srpnju kćer na imanju u Oxfordshireu gdje su Meghan Markle i princ Harry proveli veći dio ljeta, daleko od očiju javnosti.

- Posjet je prošao neprimijećeno. Doria je u više navrata bila podrška Meghan dok je proživljavala teške trenutke s ocem - rekao je izvor.

74-godišnji Thomas senzacionalno je medijima otkrio da je poklopio slušalicu princu Harryju u jednoj telefonskoj raspravi oko vjenčanja kraljevskog para, zbog čega je Meghan navodno zahladila odnose prema ocu.

To je samo jedan u nizu njegovih javnih ispada u kojima optužuje kćerku za udaljavanje i distancu, no ovo je za Meghan bila kap koja je prelila čašu. Izvori bliski paru kažu da 37-godišnja bivša glumica želi održati normalan odnos s ocem te zato smatra da im oboje treba malo vremena i prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:16