ONA NASTAVLJA BORBU

MEGHANINA SESTRA IZAZVALA SABLAZAN OBJAVAMA NA TWITTERU 'Diani bi bilo neugodno, a Harry je običan šonjo koji sve dozvoljava vojvotkinji od Gluposti'

 
Samantha Markle
 Profimedia, Planet

Polusestra Meghan Markle ne gubi vrijeme u privlačenju medijske pažnje. Nastavila ju je napadati preko Twittera, a ovaj put nije poštedjela ni princa Harryja.

Nazvavši je ‘vojvotkinjom od Gluposti’ Samantha Markle je napisala da nije njihov otac Thomas taj koji se loše ponaša, nego ona, piše Daily Mail.

Nastavila je u prilično ružnom i bahatom tonu i optužila princa Harryja da se ‘klanja novoj ženi’ te ga nazvala šonjom.

‘Harry je običan šonjo što dozvoljava vojvotkinji od Gluposti da se grozno ponaša prema svima koji su joj bliski, posebno prema obitelji. Diani bi bilo neugodno. Prestani nositi Meghanine gaćice i počni nositi hlače’, poručila je Samantha.

Damir Sagolj / Reuters
Princ Harry i Meghan Markle

Dodala je i da je nedavno čula sestrin govor te da ima vrlo ‘lažan i izvještačen’ naglasak, piše Daily Mail.

Meghan i Samantha nisu razgovarale godinama. No, još od najave vjenčanja Samantha, koja živi na Floridi, više je puta napala Meghan, prozivala je zbog obiteljskih odnosa i nazivala prijetvornom i oholom.

Meghan Markle's father Thomas Markle drops off flowers at Meghan's mother Doria Ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247791, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku

I Meghanin otac Thomas Markle i brat Thomas Jr. imali su svojih okršaja s medijima ili izjave koje su mogle naštetiti ugledu bivše glumice. Jedino njezina majka Doria Ragland, koja je jedina bila i pozvana na vjenčanje, od najava zaruka nije u javnosti komentirala ništa oko veze kćeri s britanskim princom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:17