KRAJ BRAKA

MEGAN FOX IMA NOVOG DEČKA! Iako je njezin suprug objavio da se između njih nije ispriječila treća osoba, nova izvješća govore drugačije

 
 Profimedia

Samo jedan nakon što smo izvijestili da se rastaju Megan Fox (34) i Brian Austin Green nakon 10 godina braka, stižu nova izvješća prema kojima lijepa glumica ima novog dečka.

Iako je Brian u svom podcastu ispričao kako su pjevač Machine Gun Kelly i njegova supruga samo prijatelji, čini se da tu ipak ima nešto više.

Megan i američki glazbenik upoznali su se na snimanju filma 'Midnight in the Switchgrass'.

- Prvo su bili prijatelji, ali se njihov odnos razvio u nešto više. Megan misli da je MGK baš dobar momak i njihova je veza sada romantična, izjavio je izvor za US Weekly, dodajući da je par počeo provoditi više vremena zajedno nakon završetka snimanja filma.

Brian Austin Green, s kojim je Megan u braku 10 godina, istaknuo je u podcastu da se između njih nije ispriječila treća osoba, a potom se osvrnuo na glasine o Megan i pjevaču.

- Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od svega što mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti ljude. Ne želim da ljudi misle da su oni zlikovci, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina, rekao je Brian prije dva dana.

Megan i Brian imaju tri sina zajedno, Noaha (7), Bodhija (6) i Journeyja (3).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:26