KRAJ ZA MEGAN I BRIANA

RAZVODE SE NAKON 10 GODINA BRAKA I TROJE DJECE Jedna od najseksi žena svijeta opet je slobodna, njezin suprug otvorio dušu: 'Iskreno smo razgovarali'

 
Megan Fox i Brian Austin Green sa djecom
 Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Fox i Brian Austin Green se rastaju nakon gotovo 10 godina braka. Glumac najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills 90210' potvrdio je u svojoj podcast emisiji '... with Brian Austin Green' da su on i Megan s kojom ima troje djece krenuli svatko svojim putem. U javnosti se oglasio nakon što je glumica iz Transfomersa viđena u društvu Machine Gun Kellyja, američkog glazbenika.

U podcastu je na samom početku svojim gledateljima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugoga krajem prošle godine kada je ona napustila SAD radi snimanja filma 'Midnight in the Switchgrass' sa 30-godišnjim pjevačem reperom. Ističe da se stvari nisu puno promijenile kada se ona vratila sa snimanja.

Megan Fox and Brian Austin Green separate after 10 years of marriage.

Jaime King and Kyle Newman have also separated.
18 May 2020, Image: 520435560, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Potpuno otvoreno je na podcastu ispričao kako je supruzi dao nekoliko tjedana da dođe sebi nakon izbivanja i vrati se u normalan život, a potom su započeli otvoreni razgovor o njihovu braku.

- Rekla mi je da je shvatila kada je bila izvan zemlje da se ondje sviđala sama sebi više i da bi misli da bi vrijedilo krenuti tim putem, prisjetio se Brian razgovora.

- Bio sam šokiran i uzrujan, ali ne mogu biti ljutit na nju jer nije ona tražila da se tako osjeća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osjećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili se razdvojiti na neko vrijeme. I tako smo napravili, otkrio je.

- Imali smo predivnu vezu i uvijek ću je voljeti i znam da će ona voljeti mene, rekao je Green.

U Hollywood razvodi često završavaju na ružan način, u gorkoj svađi i prepucavanjima, a oni su znali da ne žele ići tim putem.

Brian i Meghan imaju tri sina - Journeyja Rivera (3), Bodhija Ransoma (6) i Noaha Shannona (7).

- Izgradili smo divnu obitelj i odlučili smo da ne želimo to izgubiti. Zauvijek želimo biti prijatelji i zajednički odgajati djecu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na djecu.

Brian je također istaknuo da se između njih nije ispriječila treća osoba, a potom se osvrnuo na glasine o Megan i pjevaču.

- Nikada ga nisam vidio, ali Megan i ja smo razgovarali o njemu i oni su u ovom trenutku prijatelji. Od stvari koje mi je ispričala, čini se da je zbilja dobar momak. Uvijek je znala dobro procijeniti. Ne želim da ljudi misle da su oni zli, a ja žrtva u ovoj priči, jer to nije istina. Ovo nije ništa novo za nas.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Rapper Machine Gun Kelly steps outside his LA home to get some fresh air and sun with a female friend.  After his recent outing with Meghan Fox, MGK appears to be trying to let the news settle down for now.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 520193079, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Machine Gun Kelly

Brian Austin Green na kraju nije isključio mogućnost pomirbe.

- Tko zna je li ovo doista kraj putovanja. Pred nama je dugačak život. Krenuli smo svaki svojim putem, možda se opet susretnemo, možda ne. Ne znam, ne želim raditi prognoze.

Ovo nije prvi prekid Megan i Briana. Susreli su se na snimanju serije 'Hope i Faith' 2004., kada je ona imala 18 godina, a Green 30. Odmah su osjetili privlačnost.

Bili su tada u vezi dvije godine, zaručili se u studenome 2006., ali su sve otkazali u veljači 2009. Godinu dana kasnije opet su se zaručili i vjenčali se nedugo potom. Bilo je to 2010.

Imali su već dva sina kada je Megan 2015. zatražila razvod, a prema navodima tabloida, nisu mogli sukladiti privatni i poslovni život.

Nekoliko mjeseci bili su razdvojeni, a potom su objavili da očekuju treće dijete i pomirili se sljedeće godine,

Brian Austin Green prošle je godine izjavio da je Megan fantastična majka i da, iako se ne slažu uvijek u odgajanju djece, uvijek slušaju jedno drugo, i misli da dobro funkcioniraju.

Calabasas, CA  - *EXCLUSIVE*  - The new normal in LA is finding a place to eat dinner other than home. Megan Fox, Brian Austin Green, and kids were seen enjoying a picnic on a park bench during the COVID-19 lockdown. The family didn't seem too concerned about the pandemic as they lunched in close proximity to other people and let the kids run around. The family stopped by a restaurant to get coffee after eating to-go food from Erewhon Organic in Calabasas.

BACKGRID USA 4 APRIL 2020, Image: 512325134, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:12