BORBA PROTIV GLASINA

MOĆNE ŽENE ODLUČILE SE OBRAČUNATI S TRAČEVIMA Kate šokirala priča da ju je William varao s prijateljicom. Navodno su se udružile i spremaju tužbe...

 
Rose Hanbury u krugu; Kate i William u pozadini
 Chris Jackson/Getty Images (krug) / Profimedia, Backgrid UK

Nedavno su se tabloidi u Velikoj Britaniji zabavljali pričom kako je došlo do raskola između vojvotkinje Kate Middleton, supruge princa Williama, i jedne od njezinih dugogodišnjih bliskih prijateljica, Rose Hanbury, supruge markiza od Cholmondeleyja, piše Slobodna Dalmacija.

William je navodno pokušao biti mirovni posrednik kako bi dva para ostala prijatelji, budući da žive vrlo blizu na svojim seoskim imanjima i imaju brojne zajedničke prijatelje.

No, Kate je mužu jasno dala do znanja da ih više ne želi vidjeti i tražila od njega da ih isključi iz njihovog društva.

Sad se pojavila nova priča, pokrenuo ju je američki tračerski magazin In Touch, kako je do velikog sukoba došlo jer je William imao aferu s Rose, dok je Kate bila trudna s njihovim trećim djetetom, princom Louisom.

Magazin tvrdi kako se, nakon što je čula glasine, Kate odmah suočila s Williamom, a on je uz smijeh ustvrdio kako se radi o lažima.

Kensingtonska palača, službena rezidencija mladog kraljevskog para, nije službeno reagirala, ali od dvorjana se doznaje kako je cijela afera izmišljena i dovodi se u pitanje kredibilitet američkog magazina.

LONDON - APRIL 04:  Rose Hanbury and Marina Hanbury attend the Sergio Rossi store launch party on Sloane Street on April 4, 2007 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson / Getty Images
Rose Hanbury i Marina Hanbury 2007. u Londonu

Navodno je najmanje jedna britanska publikacija dobila upozorenje kraljevskih odvjetnika na moguće legalne akcije zbog objave glasina.

Britanska kraljevska obitelj tradicionalno ne poduzima posebne zakonske aktivnosti vodeći se motom "nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", ali William i njegov brat, princ Harry, neke stvari rade na svoj način.

Harry je prijavio list Star nakon objave da je imao vezu s Pippom Middleton, Kateinom sestrom, i izborio ispriku, a Kate i William su uspješno tužili francuski magazin koji je objavio njene toples fotografije s odmora, osim zabrane objave, dobili su i odštetu od 115.000 dolara, piše Slobodna.

Jesu li se pojavile prve pukotine u braku Kate i Williama, koji su se vjenčali 29. travnja 2011. godine, nemoguće je reći, ali prema nekim informacijama, upravo Kate i njezina prijateljica Rose traže da se poduzmu zakonske aktivnosti protiv publikacija koje objavljuju glasine i nanose štetu njihovim obiteljima...

Rose je u braku s markizom od Cholmondeleyja, Davidom, žive nedaleko od Kate i Williama i imaju troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:04