PUTUJE LI U LONDON?

Meghan Markle ima dva uvjeta za pomirenje s Charlesom, Kate i Williamom: Hoće li ipak malo popustiti?

Počinje se sumnjati u to hoće li se vojvotkinja pridružiti svom suprugu u Londonu u svibnju

Kate Middleton i Meghan Markle

 James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/mega/the Mega Agency/profimedia

Meghan Markle još uvijek navodno čeka na ispriku od kraljevske obitelji prije nego što pristane pratiti princa Harryja u Ujedinjeno Kraljevstvo. Počinje se sumnjati u to hoće li se vojvotkinja pridružiti svom suprugu u Londonu u svibnju.

Kraljevski izvor Tom Quinn vjeruje da je vojvoda od Sussexa u potpunosti za planirano "pomirenje" s monarhijom, i to četiri godine nakon što su on i supruga Meghan otišli u Sjedinjene Američke Države, ali vojvotkinja navodno nije za to.

"Harry bi želio pomirenje, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne osjeti da je kraljevska obitelj bila dovoljno dobra prema njoj i dok joj se ne ispričaju za prošlost, to se neće dogoditi", rekao je u četvrtak za The Mirror.

image

Meghan Markle i princ Harry

/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Došlo je do pomaka od Kateine ​​bolesti. Harry i Meghan doista osjećaju da trebaju pružiti maslinovu grančicu, ali Meghanin osjećaj nezadovoljstva još uvijek sprječava da se stvarno nešto dogodi."

Vojvotkinja od Sussexa navodno želi ispriku za to kako se kraljevska obitelj ponašala prema njoj, a čije joj se ponašanje nije svidjelo. Smatra da nisu poduprli njezino mentalno zdravlje i da su se stariji članovi kraljevske obitelji raspitivali o boji kože princa Archieja.

O tome je Meghan govorila u intervju s voditeljicom Oprah Winfrey i u Netflixovoj seriji o sebi i suprugu, ali još uvijek osjeća da joj duguju ispriku. Vjeruje se da se kralj Charles dopisivao s vojvotkinjom od Sussexa putem pisma nakon što je iznijela optužbe o rasnoj netoleranciji u monarhiji, ali je ona odbila poziv na krunidbu svog svekra prošlog svibnja.

image

Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Harry navodno jedva čeka da ga supruga i njihovo dvoje djece, princ Archie i princeza Lilibet, prate u London kako bi mogao popraviti odnose s kraljem i svojim bratom princem Williamom.

"Harry bi volio da Archie i Lilibet imaju bolji odnos sa svojim rođacima ili čak djecom nekih njegovih prijatelja", rekao je izvor za Daily Express ranije ovog tjedna.

"Osjeća se kao da su predugo bili daleko od Ujedinjenog Kraljevstva i želi ovdje početi graditi život. Ne želi ovdje biti stalno, ali želi drugi dom koji mogu redovito posjećivati."

image

Kate Middleton

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Princ i princeza od Walesa navodno su još uvijek udaljeni od Sussexovih i nisu imali povjerenja u njih da im kažu za Kateino zdravlje prije javne objave, pa su Meghan i Harry saznali da Kate ima rak iz video priopćenja 22. ožujka kao i cijeli svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:56