RAZUZDANI TULUM?

NEOBIČAN DETALJ NA FOTOGRAFIJI KOJA JE SRUŠILA INTERNET Slučajno ili ne, tamo gdje je Chandler iz 'Prijatelja' nađe se i misteriozna bijela supstanca

 

Jennifer Aniston srušila je Instagram.

Za to je bilo dovoljno samo da se ukaže na toj popularnoj mreži. “Prijatelji me zovu Jen”, napisala je glumica u opisu profila koji je otvorila u utorak nakon što je godinama tvrdila da ne želi biti online prisutna.

Objavila je samo jednu fotku i izazvala pravu pomutnju. Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry i sama Jennifer - svi su se našli na sad već famoznom grupnom selfiju. Najomiljenija je to šestorka svih vremena, glumci iz popularne serije “Prijatelji” koji su i dalje prijatelji i u stvarnom životu. “A sada smo i instagramski prijatelji. Hej, Instagram!” napisala je Jennifer u svojem prvom postu.

Malo je reći da su svi bili oduševljeni. Nastao je virtualni stampedo. Svi su pohrlili pratiti Jen. Tako je Instagram i srušen. “Zašto ne mogu pratiti Jennifer???”, “Zar me Jennifer Aniston blokirala?!”, “Što se događa?”, tipkali su fanovi u nevjerici.

Zbog tehničkih problema na društvenoj mreži jedno vrijeme nisu mogli “pratiti” profil omiljene glumice, a zbog cijele drame oglasio se i glasnogovornik Instagrama.

“Svjesni smo da pojedinim korisnicima Instagrama nije bilo omogućeno praćenje profila Jennifer Aniston. Količina zanimanja za njezin profil zaista je nevjerojatna”, rekao je za Page Six.

Online dobrodošlicu Jennifer Aniston poželjele su brojne slavne kolege poput Reese Witherspoon, Kaley Cuoco, Mindy Kaling, Olivije Wilde, a i sama Aniston odlučila je pratiti stotinjak osoba, među kojima i bivšeg supruga Justina Therouxa.

Milijuni lajkova

Osim što je srušila Instagram, čini se da je Aniston srušila i rekord - tko će prvi do milijun pratitelja. Guardian piše da je glumica u prvi sat privukla 116 tisuća pratitelja, a taj se broj u sljedećih pet sati značajno povećao. Aniston je prikupila 1,4 milijuna pratitelja u pet sati od prve objave, čime je prestigla dosadašnje rekordere - princa Harryja i Meghan Markle.

Informaciju još nije službeno potvrdio Guinness, no sigurni smo da je samo pitanje vremena jer jenniferomanija ne staje. U trenutku nastajanja ovog teksta 50-godišnja miljenica Hollywooda ima 7,5 milijuna pratitelja na Instagramu, a njezina famozna fotografija okupljanja postave “Prijatelja” ima 9,1 milijun lajkova.

Već smo je bili spremni proglasiti najpoželjnijom Instagram influencericom, novom Kim Kardashian. Upravo se dogovorila za najveću plaću u seriji “The Morning Show”, koja će se prikazivati na Apple TV Plus, a kako javlja The Hollywood Reporter, Jennifer Aniston zarađivat će po epizodi 1,25 milijuna dolara. Općenito, radi se o jednoj od najskupljih serija svih vremena s obzirom na to da po sezoni stoji 150 milijuna dolara. Aniston je, čini se, na svom vrhuncu.

Međutim, na fotografiji koja je postala slavna u samo jedan dan, ako se dovoljno dugo promatra i zumira, u oči upada nezgodan detalj.

Naime, ispod glave Matthewa Perryja na stolu je pametni telefon, a na njemu bijele mrljice neutvrđenog podrijetla, zbog kojih se fotografija može usporediti s onom zloglasnom snimkom Spice Girls na kojoj se na ekranu pametnog telefona nalazila droga, kokain ili speed, na koji su pjevačice, očito, zaboravile.

Zbog svega se čak može zaključiti da je popularni Chandler uhvaćen objektivom kad je posezao za telefonom da bi napravio... što?

Teško je zaključiti, kvaliteta fotografije nije dovoljno dobra da bi se moglo utvrditi što je na mobitelu. Ali općepoznata je činjenica da je Perry nekoliko puta bio na liječenju zbog ovisnosti o Vicodinu, Metadonu, amfetaminima, alkoholu... Pitanje je koliko je reunion party doista bio razuzdan.

Fina zabava

“Schwimmer je bio u gradu i svi smo imali vremena, pa smo se skupili. Umirali smo od smijeha cijelu večer”, rekla je Aniston o okupljanju “Prijatelja” za Daily Mail. Večerali su i partijali kod Courteney, a zabava je kako ističu bila “vrlo civilizirana”. Prisjećali su se koliko im nedostaje serija koja ove godine slavi 25. obljetnicu.

Prijateljstva nikada ne završavaju, ako pitate glumačku postavu “Prijatelja”, ali i spajsice.

Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell i Victoria Beckham isto su se tako okupile u veljači prošle godine, kod Geri doma. Reunion, zabava, pjesma, a fanovi su na fotografiji koju je Posh objavila na svom Instagramu primijetili i lajnu kokaina na mobitelu na stolu pokraj spajsica. Opravdanje je bilo da se radilo o odsjaju na ekranu mobitela, no malo tko je u to povjerovao, posebno nakon što je Mel B nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola, droge i seksa.

Za razliku od spajsica, koje su zbog svoje hrpice završile na brojnim naslovnicama, ekipu iz “Prijatelja” svjetski mediji još nisu prozivali za očitovanje o misterioznim bijelim mrljama na ekranu mobitela. Milijuni Jenniferinih pratitelja, čini se, nisu toliko pomni promatrači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:34