MALO SE ZAPUSTIO

FOTO: SLAVNI 'CHANDLER' OPET ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM Glumac izgleda neprepoznatljivo, ali čini se da on za to ne mari. U potrazi je za djevojkom...

 
 Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumca Matthewa Perryja pamtimo kako veliku televizijsku zvijezdu, a slavu je stekao serijom 'Prijatelji'. No, čini se da su 50-godišnjeg Peryja sustigle godine, što i ne čudi s obzirom na njegov turbulentan način života.

Nakon što su prije nekoliko mjeseci u javnost procurile prve fotografije glumca u nimalo laskavom izdanju, kada je prvi put viđen u javnosti nakon gotovo dvije godine skrivanja ovih dana je opet uhvaćen pred kamerama.

Matthew je prošetao do lokalne ljekarne u Malibuu te pokazao da sada izgleda još neprepoznatljivije. Osim što se poprilično zaokružio, njegovo lice izgleda deformirano i rijetko tko bi u njemu prepoznao slavnog glumca.

Perry je nedavno prekinuo vezu s Molly Hurwitz, koja mu je bila velika podrška u nošenju s ovisničkim problemima. No, glumac nije dugo gubio vrijeme pa se pridružio popularnoj aplikaciji za online upoznavanje ljubavnih partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:17