'ON THE RUN II TOUR'

OVO ZASIGURNO NISU OČEKIVALI Kakva 'pljuska' za najmoćniji showbiz par današnjice: 'Ljudi, dođite do parkinga. Pa oni dijele besplatne ulaznice!'

 
Beyonce i Jay-Z 2015.
 Lucas Jackson / REUTERS

Bračni par Jay-Z i Beyonce trenutno se nalaze na svjetskoj turneji 'On The Run II tour' u sklopu koje će posjetiti čak 36 zemalja na šest kontinenata.

Riječ je o nastavku njihove super uspješne turneje iz 2014. godine, no čini se kako ovaj put stvari ipak nisu išle kako je popularni par zamišljao...

Naime, prema informacijama kojima raspolaže Daily Mail prodaja karata baš i ne ide najbolje, a kao najbolji dokaz tome je slaba prodaja karata za njihov nastup u Glasgowu. Na tisuće mjesta ostalo je neprodano, a slavni par si to ipak ne može dozvoliti, pa su svemu odlučili doskočiti tako da su karte jednostavno odlučili dijeliti besplatno.

Oni koje su karte ipak kupili zasigurno nisu bili oduševljeni tom idejom, jer su oni da bi vidjeli zajednički nastup Beyonce i Jay-Z-ja morali izdvojiti između 51 i 475 funti, ovisno o mjestima.

Da je cijela priča istinita potvrđuju i brojni obožavatelji kojima su karte bile podijeljene u obližnjem parku prije početka koncerta, a jedan od njih na Twitteru je napisao: 'Ako se nalazite u blizini Hampden Parka dođite do glavnog parkinga jer se ovdje dijele besplatne karte za koncert Beyonce i Jay Z-a'.

Najmoćniji showbiz par ove godine slavi desetu obljetnicu svog turbulentnog braka, a nedavno su u travnju obnovili i bračne zavjete što ponosno ističu na ovoj turneji.

Nezainteresiranost fanova za njihove zajedničke nastupe zasigurno nije ono što su očekivali od brojnih čestitara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:59