KAKAV NEUGODNJAK!

VIDEO: BEYONCE I JAY-Z OSRAMOTILI SVOJU KĆER Tijekom seksi nastupa malena nije znala kud da gleda pa se na koncu sakrila iza ograde

 
 Youtube

Za dijete nema ničega goreg nego kad te osramote vlastiti roditelji – pa čak i kad su ti roditelji najveće glazbene zvijezde na svijetu.

Internetom posljednjih nekoliko dana kruži preslatka snimka male Blue Ivy, Beyoncene i Jay Z-jeve kćeri, koja ne može suspregnuti svoju nelagodu dok gleda mamu i tatu dok nastupaju na pozornici.

Video je nastao tijekom Beyoncenog koncerta u Londonu, a prikazuje malenu koja je očito vidjela nešto što joj nikako nije bilo po volji pa se prvo počela okretati, onda je pokušala oči prekriti rukama da bi naposljetku jednostavno čučnula iza ograde da više ne mora trpjeti nelagodu.

Ne zna se što se točno odigravalo na sceni dok je Blue Ivy proživljavala dramu, no vjerojatno se radilo o dijelu nastupa u kojem se Beyonce i Jay Z dodiruju i maze ili onom u kojem se prikazuje ranije snimljen video u kojem Beyonce zajedno s nekoliko striptizeta izvodi zavodljiv ples za Jay Z-ja.

Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:05