HOLIVUDSKI PAR U RIMU

PAPA FRANJO PRIMIO SLAVNU PJEVAČICU Sad više nema sumnje: Katy Perry se pomirila s Orlandom Bloomom, prati je u stopu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.04.2018. u 12:39

NO FRANCE - NO SWITZERLAND: April 28, 2018 : US singer Katheryn Elizabeth Hudson, known professionally as Katy Perry greets Pope Francis during an audience with participants at 'Unite To Cure, A Global Health Care Initiative, at Aula Paolo VI in The Vatican .
EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS., Image: 370155472, License: Rights-managed, Restrictions: Per la presente foto non è stata rilasciata liberatoria. Ai sensi di legge e come già accettato in fase di registrazione sul sito, chi pubblica la foto è tenuto a pixelare tutto ciò che violi il Diritto alla Privacy di soggetti terzi (volti, targhe ecc, Model Release: no, Credit line: Profimedia, IPA
Profimedia, IPA

Katy Perry i Orlando Bloom na audijenciji kod pape Franje

 

Katy Perry i njezin novi-stari dečko Orlando Bloom ovog su vikenda boravili u Italiji gdje su, između ostalog, imali priliku upoznati papu Franju i popričati s njim.

Slavna 33-godišnja pjevačica na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se rukuje s papom dok 41-godišnji glumac stoji kraj nje i smije se. Za tu su se prigodu oboje odmaknuli od svojeg inače ležernog stila pa je Perry došla u crnoj haljini i šeširu s velom iste boje, a Bloom je nosio crno odijelo.

‘Sretna subota svima! Nalazim se u Rimu u Vatikanu gdje ću govoriti o meditaciji’, napisala je Perry uz video koji je objavila po dolasku na konferenciju u Vatikanu.

Kasnije tijekom dana par je posjetio neke od rimskih znamenitosti, poput Sikstinske kapele i Koloseuma pred kojim su i pozirali.

 

Perry i Bloom pomirili su se ove godine nakon gotovo godinu dana pauze. Unatoč brojnim obavezama bili su već na odmoru na Maldivima, potom u Pragu, a u ožujku su zajedno otputovali u Tokio.

‘Nakon što su prekinuli, ostali su u kontaktu. Nije bilo nekakvog zamjeranja među njima. Jednostavno su bili prezaposleni i nisu mogli održavati ozbiljnu vezu. Posljednjih nekoliko mjeseci provode puno vremena skupa. Oboje obožavaju putovati pa su se posvetili tome. U vezi su, ali ne žele još ništa konkretizirati i konačno definirati’, piše magazin People.

Izdvajamo