HOLIVUDSKI PAR U RIMU

PAPA FRANJO PRIMIO SLAVNU PJEVAČICU Sad više nema sumnje: Katy Perry se pomirila s Orlandom Bloomom, prati je u stopu

 
Katy Perry i Orlando Bloom na audijenciji kod pape Franje
 Profimedia, IPA

Katy Perry i njezin novi-stari dečko Orlando Bloom ovog su vikenda boravili u Italiji gdje su, između ostalog, imali priliku upoznati papu Franju i popričati s njim.

Slavna 33-godišnja pjevačica na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se rukuje s papom dok 41-godišnji glumac stoji kraj nje i smije se. Za tu su se prigodu oboje odmaknuli od svojeg inače ležernog stila pa je Perry došla u crnoj haljini i šeširu s velom iste boje, a Bloom je nosio crno odijelo.

‘Sretna subota svima! Nalazim se u Rimu u Vatikanu gdje ću govoriti o meditaciji’, napisala je Perry uz video koji je objavila po dolasku na konferenciju u Vatikanu.

Kasnije tijekom dana par je posjetio neke od rimskih znamenitosti, poput Sikstinske kapele i Koloseuma pred kojim su i pozirali.

Perry i Bloom pomirili su se ove godine nakon gotovo godinu dana pauze. Unatoč brojnim obavezama bili su već na odmoru na Maldivima, potom u Pragu, a u ožujku su zajedno otputovali u Tokio.

‘Nakon što su prekinuli, ostali su u kontaktu. Nije bilo nekakvog zamjeranja među njima. Jednostavno su bili prezaposleni i nisu mogli održavati ozbiljnu vezu. Posljednjih nekoliko mjeseci provode puno vremena skupa. Oboje obožavaju putovati pa su se posvetili tome. U vezi su, ali ne žele još ništa konkretizirati i konačno definirati’, piše magazin People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:59