EMMA STONE ISKRENO

POTRESNA ISPOVIJEST NAJPLAĆENIJE GLUMICE NA SVIJETU 'Na terapije idem od svoje sedme godine, od ranog djetinjstva imam teške probleme...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.09.2017. u 23:24

, Image: 324115586, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Najplaćenija glumica na svijetu Emma Stone otkrila je gostujući u tv-emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' kako od ranog djetinjstva pati od napada panike i da je bila "anksiozno dijete". Pritom je u emisiji pokazala crtež koji je nacrtala tijekom terapije na koju je išla kad je imala devet godina.

Terapija joj je pomogla da se riješi napada panike, ali anksioznost je i dalje muči, kazala je. Kao dijete mislila je da nikada neće biti kadra napustiti rodnu Arizonu, ali do petnaeste godine ipak je uspjela otići u Hollywood, gdje je ostvarila zavidnu karijeru i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i Zlatni globus.

"Gluma i improvizacija mnogo su mi pomogli", otkrila je Emma Stone kako se riješila napada panike. Glumica se u svibnju uključila u dobrotvornu akciju instituta Child Mind, podijelivši svoja iskustva u njihovoj kampanji.

Emma Stone nije jedina zvijezda koja je progovorila o svojim nedaćama s anksioznošću. Adele je o tome govorila 2011. u intervjuu za Q Magazine i otkrila da ima problema s panikom na pozornici. Zayn Malik je u lipnju 2016. otkazao svoj nastup na Summertime Ballu i putem Twittera poručio: "Pretrpio sam najgoru anksioznost u karijeri".

Taylor Swift je o svojoj vezi zbog koje je osjećala anksioznost snimila pjesmu 'Out of the Woods' na albumu 1989, a Jennifer Lawrence kazala je da je imala probleme kao tinejdžerka.

Izdvajamo