EMMA STONE ISKRENO

POTRESNA ISPOVIJEST NAJPLAĆENIJE GLUMICE NA SVIJETU 'Na terapije idem od svoje sedme godine, od ranog djetinjstva imam teške probleme...'

 Profimedia, Alamy

Najplaćenija glumica na svijetu Emma Stone otkrila je gostujući u tv-emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' kako od ranog djetinjstva pati od napada panike i da je bila "anksiozno dijete". Pritom je u emisiji pokazala crtež koji je nacrtala tijekom terapije na koju je išla kad je imala devet godina.

Terapija joj je pomogla da se riješi napada panike, ali anksioznost je i dalje muči, kazala je. Kao dijete mislila je da nikada neće biti kadra napustiti rodnu Arizonu, ali do petnaeste godine ipak je uspjela otići u Hollywood, gdje je ostvarila zavidnu karijeru i osvojila niz nagrada, uključujući Oscara i Zlatni globus.

"Gluma i improvizacija mnogo su mi pomogli", otkrila je Emma Stone kako se riješila napada panike. Glumica se u svibnju uključila u dobrotvornu akciju instituta Child Mind, podijelivši svoja iskustva u njihovoj kampanji.

Emma Stone nije jedina zvijezda koja je progovorila o svojim nedaćama s anksioznošću. Adele je o tome govorila 2011. u intervjuu za Q Magazine i otkrila da ima problema s panikom na pozornici. Zayn Malik je u lipnju 2016. otkazao svoj nastup na Summertime Ballu i putem Twittera poručio: "Pretrpio sam najgoru anksioznost u karijeri".

Taylor Swift je o svojoj vezi zbog koje je osjećala anksioznost snimila pjesmu 'Out of the Woods' na albumu 1989, a Jennifer Lawrence kazala je da je imala probleme kao tinejdžerka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:10