MILLIE I DRAKE

PRIJATELJSTVO 14-GODIŠNJE GLUMICE I 31-GODIŠNJEG REPERA NIJE SVIMA BAŠ NAJBOLJE SJELO 'Zašto morate od svega raditi naslov? Stvarno ste čudni...'

 
Millie Bobby Brown i Drake
 Millie Bobby Brown / INSTAGRAM

Britanska glumica rođena u Španjolskoj Millie Bobby Brown (14) stala je u obranu svog prijateljstva s kanadskim reperom Drakeom (31) nakon što su se mnogi mediji i korisnici društvenih mreža zapitali je li primjereno da su njih dvoje prijatelji, s obzirom na razliku u godinama.

Zvijezda serije "Čudnije stvari" Brown je u četvrtak putem Instagram priče komentirala: "Zašto morate od divnog prijateljstva raditi naslov? Stvarno ste čudni... Ali stvarno. Sretna sam što imam ljude u (industriji zabave) koji mi daju svoje vrijeme kako bi napredovala u svojoj karijeri te koji mi daruju svoju pamet i vodstvo. Blagoslovljena sam što u svom životu imam divne ljude. Nemate pravo to raditi umjesto mene. Lijepo je imati ljude koji razumiju to što radim. Sada se vratite raspravljanju o pravim problemima u svijetu, a ne mojim prijateljstvima."

Millie Bobby Brown / INSTAGRAM

Kontroverze oko prijateljstva glumice i repera počele su kada je Brown prije ovogodišnje dodjele nagrada Emmy za Access Hollywood rekla da joj Drake daje ljubavne savjete. "Neki dan mi je poslao poruku da mu nedostajem. Ja sam mu odgovorila da mi on nedostaje još više", srdačno je rekla Brown. Kada su je pitali kakve joj savjete daje Kanađanin, glumica je rekla da to "ostaje u porukama". "Volim ga. On mi je dobar prijatelj i odličan uzor", zaključila je Brown.

Priznanje Brown da održava prisne odnose s Drake mnoge je uznemirilo te su, kako piše The Daily Dot, pomislili da je Drake možda "priprema" na način na koji to rade zlostavljači.

Brown su čini se dozlogrdile takve priče pa je zato putem Instagrama odlučila odgovoriti, u nadi da će to okončati ovu raspravu.

Podsjećamo, Drake i Brown su se upoznali prošle godine u studenom u Australiji na jednom koncertu. Reper i glumica su tada otkrili da su ljubitelji jedno drugog te se cijeli susret dokumentirali putem Instagrama.

View this post on Instagram

this guy...

A post shared by (@milliebobbybrown) on

View this post on Instagram

Hawkins Very Own

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:32