ZBILJA SU SLATKI!

PRVA JAVNA VEZA MLADOG BECKHAMA Romeo (16) zaljubio se u godinu dana mlađu glumačku superzvijezdu, njegova mama Victoria 'puca' od ponosa

Millie Bobby Brown, Romeo Beckham
 Getty Images, Profimedia

Romeo Beckham (16), sin umirovljenog engleskog nogometaša Davida Beckhama (43) i pjevačice te modne dizajnerice Victorije Beckham (44), navodno je "preko ušiju" zaljubljen u 15-godišnju glumicu Millie Bobby Brown.

Kako piše The Mirror, tinejdžerski par upoznao se još 2016. godine kad je zvijezda megapopularne TV serije "Stranger Things" s Romeovim ocem Davidom bila jedna od prezenterica na gala dodjeli UNICEF-ovih nagrada.

Beckham i Brown redovito su bili u kontaktu, uglavnom preko društvenih mreža, a sad su, šuška se, napokon i službeno započeli vezu.

- Još je rano, ali zbilja su sladak par. Victoria je oduševljena sinovom djevojkom, Millie joj je uvijek bila jako draga - rekao je izvor blizak obitelji Beckham.

Junakinja serije "Stranger Things" do srpnja prošle godine bila je u vezi s 16-godišnjim pjevačem Jacobom Sartoriusom, a Romeu, koji ima dva brata i sestru (20-godišnjeg Brooklyna, 14-godišnjeg Cruza i sedmogodišnju Harper Seven), ovo je prva javna veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:04