EPSTEINOV 'HAREM'

PRINC ANDREW SUDJELOVAO U ORGIJAMA? Šokantne optužbe: 'S 18 sam se seksala s njim na privatnom otoku, a s nama je bilo još osam djevojaka'

 
 WAR/OIC / Xclusive Pix / Profimedia

Svaki dan sve je više dokaza koji ne idu u prilog drugom sinu britanske kraljice Elizabete II. i princa Phillipa. Princ Andrew, kako tvrdi nekoliko žena, spolno je općio s maloljetnicama, a sve uz pomoć milijardera i osvjedočenog pedofila Jeffreyja Epsteina.

Princ te optužbe niječe, ali u nedavno otpečaćenim sudskim dokumenatima vezanim uz proces koji je Virginia Roberts Giuffre vodila protiv Ghislaine Maxwell, Epsteinove desne ruke, stoji da je i njemu 'sređivala' maloljetnice, otkriva novi dokumentarac koji je napravio Channel 4.

6 January 2015.

Prince Andrew's problems continue.

Here, stock image:
12/09/2002
Garrard celebrate a new era in their history with a party at The Tower of London
Sarah Ferguson, Duchess of York with her husband Prince Andrew, Duke of York, Image: 214636151, License: Rights-managed, Restrictions: **No UK Sales**, Model Release: no, Credit line: ADavidson / Goff Photos / Profimedia
ADavidson / Goff Photos / Profimedia
Princ s bivšom suprugom Sarah Ferguson

Giuffre tvrdi da ju je Epstein počeo seksualno zlostavljati dok joj je bilo 16 godina. Kaže da ju je ponudio i princu Andrewu, s kojim je bila prisiljena seksati se u tri navrata.

Na sudu je izjavila da je tijekom njihovog trećeg seksualnog odnosa s njima bilo još osam djevojaka, piše Daily Mail.

"Bili smo na orgiji na Epsteinovom privatnom otoku", rekla je Virginia i dodala da je tada imala 18 godina, a ostale djevojke su bile podjednako mlade.

Rekla je da se Epstein šalio kako su, zbog jezične barijere, djevojke bile 'najjednostavnije za baratanje'.

Princ Andrew godinama je bio Epsteinov prijatelj. Kad su ga novinari pitali je li bio svjestan njegovih zločina, u službenoj izjavi je rekao kako je 'šokiran' optužbama te da o njima nije imao pojma.

MANCHESTER, ENGLAND - JULY 01:  Prince Andrew, Duke of York, attends a commemoration service at Manchester Cathedral marking the 100th anniversary since the start of the Battle of the Somme. July 1, 2016 in Manchester, England. Services are being held across Britain and the world to remember those who died in the Battle of the Somme which began 100 years ago on July 1st 1916. Armies of British and French soldiers fought against the German Empire leading to over one million lives being lost.  (Photo by Christopher Furlong - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
princ Andrew

Navodno su se njih dvojica upoznali 1999. godine, kad je Andrew prvi put bio na tzv. pedofilskom otoku na Karibima, na kojem je Epstein držao maloljetnice.

Andrew je na otok prvi put došao s punoljetnom pratiljom, a odužio se Epsteinu tako da ga je pozvao na svoju zabavu u dvorac Balmoral, škotsko imanje u vlasništvu njegove majke, kraljice Elizabete II. Epstein je doveo i žensku pratnju za svakoga.

Kasnije su uglavnom družili u New Yorku, a Andrew je bio pozvan i na neke zabave kod Donalda Trumpa, koji je u intervjuu za New York Magazine 2002. rekao: "Znam Epsteina 15 godina. Odličan tip. Čak kažu da voli lijepe žene koliko i ja, a mnoge su puno mlađe."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:56