BRITANSKA GLUMICA

BIVŠU PLAYBOYEVU ZEČICU NOTORNI PEDOFIL I MILIJARDER JE SILOVAO KAO TINEJDŽERICU 'Kad bi me vidio, počeo bi se tresti...'

 
 Profimedia, Backgrid UK

Britanska glumica i bivši Playboyev model Anouska De Georgiou ispričala je kako ju je seksualno zlostavljao pedofil Jeffrey Epstein (66). Anouska, koja je išla u školu s Kate Middleton, kaže da su je s Epsteinom upoznali prijatelji u '90-ima.

On ju je uskoro pozivao na svoje posjede diljem svijeta, posjećivala ga je u New Yorku, Parizu, na Karibima...

U intervjuu koji je dala NBC-u u petak De Georgiou je rekla da je bogataš malo pomalo vršio utjecaj na nju. "Do trenutka kad me silovao, bilo je prekasno da reagiram", piše Daily Mail.

Svugdje gdje su se viđali bilo je mnogo ljudi i svi su se pravili, ispričala je Anouska, da je takvo ponašanje potpuno normalno. Zlostavljanje je trajalo godinama.

Los Angeles, CA  - Jeffrey Epstein accusers detail abuse in Dateline exclusive - including woman who claims as a teenager she was forced to have sex with Prince Andrew. NBC's Savannah Guthrie sat down with six women who have leveled sexual assault allegations against disgraced financier Epstein, who died by suicide in August. In her first TV interview, Virginia Roberts Giuffre detailed how Epstein directed her to have sex with other powerful men, including Britain’s Prince Andrew.  She said she grew up watching Disney movies and princes were 'good people'. The 36-year-old alleges she was coerced by paedophile US businessman Epstein into having sex with Prince Andrew on three occasions. Roberts said of Andrew:
Profimedia, Backgrid UK

"Kad bi me Jeffrey vidio, počeo bi se tresti jer je želio ući u mene i to me strašno uznemiravalo", rekla je.

Dodala je da odnos nije postao takav preko noći. U početku je bio emotivan prema njoj i ugodan, plaćao joj je razne luksuze, a svaki put bi joj nakon seksa rekao da se više neće ponoviti.

Epstein je 'igrao' na kartu njezine nesigurnosti i nezrelosti.

"Nekako je to sve bio dio mog životnog stila. Mislila sam da stvari mogu držati pod kontrolom", iskrena je Anouska.

Ispričala je da je znala viđati druge djevojke koje su mu dolazile paralelno s njom. Ponekad im je željela priči i reći da pobjegnu, ali to nikad nije napravila.

Epstein je prema optužnici "namjerno tragao za maloljetnicama i znao da su mnoge njegove žrtve mlađe od 18 godina, zbog toga što su mu u nekim slučajevima maloljetne žrtve izričito navele svoju dob".

REFILE - QUALITY REPEAT U.S. financier Jeffrey Epstein appears in a photograph taken for the New York State Division of Criminal Justice Services' sex offender registry March 28, 2017 and obtained by Reuters July 10, 2019.  New York State Division of Criminal Justice Services/Handout via REUTERS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. THIS IMAGE WAS PROCESSED BY REUTERS TO ENHANCE QUALITY, AN UNPROCESSED VERSION HAS BEEN PROVIDED SEPARATELY.
New York State Division of Criminal Justice Services / REUTERS
Jeffrey Epstein

Bivši menadžer hedge fonda optužen je jer je dogovarao da djevojke gole izvode 'masaže' i druge seksualne radnje te plaćao nekim djevojkama da regrutiraju još djevojaka.

Dok je čekao suđenje, 10. kolovoza su ga pronašli mrtvog u zatvorskoj ćeliji nakon što je počinio samoubojstvo.

Nekoliko žena koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje dobile su priliku dati izjavu na sudu u New Yorku, gdje su izrazile svoj bijes i razočaranje nakon što je kazneni postupak protiv milijardera početkom ovog mjeseca okončan zbog njegova samoubojstva.

De Georgiou, koja danas radi u Fondaciji Kintsugi koja pomaže zlostavljanim ženama, tada je rekla: "Bila sam žrtva i trebale su mi mnoge godine da mogu stajati ovdje i reći: 'Da, ta sam'. Bila sam žrtva, ali više to neću biti niti dana."

Epstein je bio poznat po druženjima s političarima i kraljevskom obitelji, a prijatelji su mu bili američki predsjednik Donald Trump, bivši predsjednik Bill Clinton, a prema sudskim navodima i britanski princ Andrew.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2022 01:21