POD VELIKIM STRESOM

RAZVOD JE OSTAVIO TRAGA NA NJEMU Brad Pitt prekinuo šutnju, no mnoge je zabrinuo njegov novi izgled

 Profimedia / Profimedia, AKM-GSI

Mjesec i pol dana nakon šokantne objave o razvodu od Angeline Jolie, Brad Pitt je u srijedu prvi put stao pred kamere i prošetao crvenim tepihom. U društvu Marion Cotillard stigao je na premijeru njihovog filma 'Allied' u Los Angeles. Vidno mršaviji i bez vjenčanog prstena dosta vremena je posvetio u druženju s obožavateljima i dijeljenju autograma.

- Svi su jako ljubazni, divno je osjetiti toliku podršku - rekao je kratko Brad za E! News.

Za premijeru je odjenuo jednostavno crno odijelo i bijelu košulju. Bez obzira na privatne probleme koji su ga snašli zadnjih tjedana, Brad je djelovao kao da se odlično zabavlja. Samo nekoliko sati prije toga TMZ je objavio da je Brad oslobođen svake sumnje za zlostavljanje sina Maddoxa.

Holivudskog glumca sada očekuje bitka za skrbništvo nad šestero djece koje je dobio s Angelinom. Dok ona djecu želi samo za sebe, Brad je zatražio zajedničko skrbništvo. Ubrzo nakon što je objavljeno da se Brad i Angelina rastaju, pojavile su se glasine da je razlog tome upravo Marion, Bradova kolegica iz spomenutog filma u koju se navodno zaljubio na snimanju.

No takve tvrdnje oboje su demantirali, a Marion je trenutačno trudna drugi put. Otac je njezin dugogodišnji partner Guillaume Canet.

Cast member Brad Pitt attends the premiere of the motion picture romantic war thriller
Profimedia / Profimedia, UPI

LOS ANGELES - NOV 9:  Brad Pitt at the
Profimedia / Profimedia, Kathy Hutchins new

Westwood, CA - Brad Pitt at the fan event for Paramount Pictures' 'Allied' at Regency Village Theatre.          November 9, 2016, Image: 305213191, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia / Profimedia, AKM-GSI

Westwood, CA - Brad Pitt arrives at the premiere of his new movie
Profimedia / Profimedia, AKM-GSI

Westwood, CA - Actor Brad Pitt attends the fan event for Paramount Pictures' 'Allied' at Regency Village Theatre.          November 9, 2016, Image: 305210131, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia / Profimedia, AKM-GSI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:26