KAKAV ZAPLET!

Priča o novoj ljubavi Brada Pitta dobila je veliki zaokret, cura je u braku s 68-godišnjakom!

Brad je u Berlinu boravio u kolovozu 2019. godine u sklopu promocije Tarantinova filma ‘Bilo jednom u... Hollywoodu‘
Nicole Poturalski i Brad Pitt
 Instagram/profimedia

Nicole Poturalski (27), nova djevojka Brada Pitta (57), s kojom popularni glumac ovih dana uživa u romantičnim trenucima u francuskom dvorcu Miraval, ovih je dana vjerojatno najtraženija osoba na internetu.

Već smo doznali da je njemačka manekenka poljskog porijekla i da ima sina, a prema najnovijim saznanjimaa američkog tabloida Page Six, Nicole je udana za 68-godišnjeg muškarca, s kojim je navodno u otvorenoj vezi. Sada je posve jasno zašto Njemica koristi umjetničko ime Nico Mary.

Njezin suprug je istaknuti njemački ugostitelj Roland Mary, a u braku su već osam godina. Imaju i sina Emila.

Ovo će možda zvučati čudno ili suvremeno, ali i pljuska u lice Angelini Jolie, no pouzdani izvori tvrde da su se Pitt i Poturalski upoznali u čuvenom restoranu Borchardt u Berlinu. Vodi ga upravo Roland Mary. Brad je boravio u glavnom gradu Njemačke u sklopu promocije filma 'Bilo jednom u... Hollywoodu' u kolovozu 2019. Potom je par snimljen na koncertu Kanye Westa u Los Angelesu tri mjeseca kasnije.

Izvori tvrde da je Nicole u restoranu Bradu rekla svoj broj mobitela nakon što su se upoznali te su se ponovno susreli u Los Angelesu kada je došla radi posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:55