NOVI ZLATNI PAR

ZAR JE ONA NOVA ODABRANICA NJEGOVOG SRCA? Brad Pitt, najpoželjniji holivudski glumac opasno flertovao s 18 godina mlađom kolegicom

 Getty Images For Paramount Pictu

Američka producentska kuća Plan B Entertainment Inc., čiji suosnivač je i holivudska legenda, 53-godišnji Brad Pitt, trenutačno promovira svoju novu akcijsku dramu 'Izgubljeni grad Z', u kojoj jednu od glavnih uloga ima 35-godišnja Sienna Miller.

Još dok se snimao film, svjetski mediji raspisali su se o nevjerojatnoj kemiji između atraktivne plavuše i Brada, koji se poslije deset godina ljubavi i dvije godine braka razvodi od Angeline Jolie, ali Sienna je takve tvrdnje uporno demantirala.

Šuškanja o romantičnoj vezi opet su se rasplamsala poslije nedavne premijere u Los Angelesu.

- Na crveni tepih došli su odvojeno, ali na zabavi poslije prikazivanja filma nisu se odvajali jedno od drugog. Bili su u grupi od 20-ak ljudi, ali nitko drugi nije ih zanimao. Iz njihovih pogleda svima je bilo jasno da opasno flertuju. Brad je Siennu obasipao komplimentima, a ona se nimalo nije bunila. Svi su se složili da Pitt dugo nije bio onako dobro raspoložen - rekli su drugi uzvanici.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 16:  Sienna Miller arrives at 'The Lost City of Z' UK premiere at the British Museum on February 16, 2017 in London, United Kingdom.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:05