NISU SE POGLEDALE

ZAŠTO MEGHAN NIJE STAJALA KRAJ KRALJICE I KATE? Mnogi misle da je to još jedan dokaz raskola u obitelji, no objašnjenje je prilično banalno

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.11.2019. u 15:56

Sophie, Countess of Wessex and Meghan, Duchess of Sussex attend the annual Remembrance Sunday Memorial at The Cenotaph in London on November 10, 2019., Image: 482197889, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anwar Hussein / PA Images / Profimedia
Anwar Hussein / PA Images / Profimedia

 

Prinčevi Harry i William posljednji su put u javnosti službeno viđeni zajedno u srpnju ove godine na krstitkama Harryjeva sina Archieja.

Ovog vikenda zbio se njihov prvi javni susret nakon objavljenog dokumentarca ITV televizije Harry & Meghan: Afričko putovanje, u kojem je princ Harry priznao šuškanja da nije u najboljim odnosima s bratom.

U subotu navečer obojica su stigli na obilježavanje Remembrance Sundaya (Dana sjećanja), no u Royal Albert Hall došli su odvojeno, svaki ruku pod ruku sa svojom suprugom.

 

Meghan i Kate bile su u tamnim haljinama ukrašenim crvenim makom, cvijetom koji se koristi od 1921. u spomen na vojnike koji su poginuli u oba svjetska rata, a prinčevi su odjenuli crna odijela s istim kravatama crvenih i crnih pruga.

Nedjeljnu ceremoniju polaganja vijenaca na memorijalnom spomeniku žrtvama rata u Cenotaphu s najvažnijeg balkona pratile su kraljica Elizabetha, Kate Middleton i Camilla, dok je Meghan bila na drugom balkonu.

Navodno se šogorice cijelo vrijeme nisu ni pogledale.

Camilla, Duchess of Cornwall, Queen Elizabeth ll and Catherine, Duchess of Cambridge attend the annual Remembrance Sunday Memorial at The Cenotaph in London on November 10, 2019., Image: 482197966, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Anwar Hussein / PA Images / Profimedia
Anwar Hussein / PA Images / Profimedia
 

Odmah su se pojavile nove priče o raskolu u britanskoj kraljevskoj obitelji, no stiglo je i objašnjenje - na balkonu jednostavno ima mjesta samo za tri osobe. Stoga je Harryjeva supruga bila kraj princeze Sophie, supruge grofa Edwarda od Wessexa, piše People.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo