UDALJENA BRAĆA

FOTO: SJEDILI ODVOJENO Harry i William prvi put zajedno u javnosti otkad se pročulo da im je odnos narušen; Palača umiruje: 'To je uobičajeno'

 
 REUTERS

Meghan Markle i princ Harry u subotu navečer pridružili su se princu Williamu i Kate Middleton na godišnjem Festivalu sjećanja u londonskom Royal Albert Hallu - to je prvi put da su braća zajedno viđena u javnosti otkad je Harry u dokumentarnom filmu "Harry and Meghan: An African Journey" otkrio da se udaljio od Williama.

Kako piše Daily Mail, Harry i Meghan sjedili su u drugom redu iza premijera Borisa Johnsona i njegove djevojke Carrie Symonds, dok su William i Kate dobili mjesta pored kraljice Elizabete II.

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex, attend the annual Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall, London, Britain, November 9, 2019.  Chris Jackson/Pool/via REUTERS
REUTERS
Meghan Markle i princ Harry

Iz Buckinghamske palače objasnili su kako nema ništa neobično u tome što su braća i njihove supruge sjedili odvojeno - štoviše, podsjetili su i da je na lanjskom okupljanju povodom Festivala sjećanja raspored sjedenja bio gotovo pa identičan.

Britanski mediji ipak ističu kako su Harry i Meghan stigli odvojeno od Williama i Kate, a nisu se zajedno ni fotografirali - no poznavatelji kraljevske obitelji naglašavaju kako je i u spomenutom slučaju opet riječ o uobičajenom protokolu.

Podsjetimo, princ Harry u šokantnom dokumentarcu rekao je kako su se Williamu i njemu "životni putevi donekle razišli", što su mnogi protumačili kao potvrdu velikog raskola među braćom.

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Susex, attend the Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall in London, Britain November 9, 2019. Chris Jackson/Pool via REUTERS
REUTERS
Kate Middleton i princ William

U istom filmu okomio se i na medije koji "beskrupulozno proganjaju njega i suprugu Meghan".

- Nećete me uvući u prljavu igru koja je ubila moju mamu (princezu Dianu) - izjavio je Harry aludirajući na paparazze.

Upitan za komentar na spomenuti dokumentarac, mlađi princ je rekao:

- William i ja smo braća, uvijek ćemo biti braća... Uvijek ću biti tu za njega, kao i on za mene. Istina je da se ne viđamo često kao prije jer smo obojica jako zauzeti, ali ja ga i dalje volim. Kao svaka braća, imamo dobre i loše dane.

Britain's Prince Harry, Meghan, Duchess of Sussex, Prime Minister Boris Johnson and Carrie Symonds attend the annual Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall, London, Britain, November 9, 2019.  Chris Jackson/Pool/via REUTERS
REUTERS
princ Harry i Meghan Markle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:18