TEŠKA SITUACIJA

ŽIVOTNA DRAMA LUKEA PERRYJA, DYLANA IZ SERIJE 'BEVERLY HILLS 90210' Glumac je pretrpio izuzetno težak moždani udar, hitno su ga prebacili u bolnicu

Luke Perry
 Profimedia, INSTAR Images

Američki televizijski i filmski glumac Luke Perry (52) u srijedu je pretrpio teški moždani udar te je hitno prebačen u bolnicu, piše TMZ.

Djelatnici hitne pomoći intervenirali su u srijedu oko 9:40 ujutro u domu glumca poznatog po ulozi Dylana McKayja u televizijskoj seriji "Beverly Hills 90210".

TMZ piše da je prva dojava stigla vatrogascima koji su zatim alarmirali liječničku ekipu. Zasad nije jasno tko je javio službama o Perryjevoj moždanoj kapi, a nisu poznate ni druge okolnosti događaja.

Citirajući glumčevog predstavnika Arnolda Robinsona, USA Today piše da se Perry trenutno nalazi "na promatranju" u bolnici.

TMZ navodi da je moždani udar pretrpio baš na dan kada je televizijska mreža Fox službeno potvrdila da će snimati nove epizode Beverly Hillsa, u kojima će glumiti dobar dio glumačke postave iz originalnih epizoda, dok sam Perry nije prihvatio ponudu da ponovno zaigra Dylana McKayja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:04