TAJNA ROMANSA

Kolegice iz serije izdale ga u podcastu: Ovaj holivudski srcolomac bio je 90-ih s Madonnom!

Tori Spelling i Jennie Garth vode podcast ‘90210MG‘ i u njemu je Tori otkrila kako joj se Luke Perry povjerio o vezi s Madonnom

Madonna i Luke Perry 90-ih

 Profimedia/

Tori Spelling (50) otkrila je da je njen pokojni kolega iz serije "Beverly Hills, 90210" Luke Perry potajno hodao s glazbenom divom Madonnom. Glumica je bila iskrena o tajnoj vezi, koja se dogodila tijekom serije koja se sastojala od 10 sezona, a koja se prikazivala od 1990. do 2000. godine.

"Nikada neću zaboraviti kako me odvukao u svoju garderobu i rekao mi", rekla je svojoj suvoditeljici podcasta "90210MG", Jennie Garth, tijekom nedjeljne epizode.

image

Tori Spelling

David Livingston/Getty Images/Profimedia/David Livingston/getty Images/profimedia

"Osjećala sam se tako tajnovito. ‘O, moj Bože, priča mi o Madonni‘", dodala je Tori.

Spelling je objasnila da ju je Perry čak pozvao da posluša poruku koju je primio od kraljice popa na telefonskoj sekretarici.

“Pomislila sam, ‘Ti si najcool osoba na cijelom svijetu. Prvo, jer si ti Luke Perry, i drugo, jer te želi Madonna‘", prisjetila se.

Garth, koja je također glumila u hit seriji, pitala se je li znala za tajnu romansu.

"Jen, krili smo te stvari od tebe jer je to nešto što bi htjela čuti", šaljivo je odgovorila Spelling.

Pjevačica Madonna (65) i Perry prvi put su se susreli na događaju za Američku zakladu za istraživanje AIDS-a u hotelu Beverly Wilshire, prema priči s naslovnice Vanity Faira 1992. godine. Uoči događaja, Madonna je navodno nazvala glumca dok je bio na snimanju serije na Fox televiziji i pitala bi li joj uručio nagradu.

Perry, koji je preminuo 4. ožujka 2019., u dobi od 52 godine, isprva je mislio da je poziv šala, ali nije mogao odoljeti i odbiti priliku. Te večeri Madonna je pozdravila najvećeg holivudskog srcolomca poljupcem na na pozornici.

image

Luke Perry 90-ih

Snap Photo Library/Snap/Profimedia/Snap Photo Library/snap/profimedia

Nejasno je koliko je trajala njihova veza o kojoj se pričalo, ali Luke se vjenčao s Rachel Sharp 1993. godine, godinu dana nakon veze s Madonnom.

Bivši par, koji se razveo 2003., dijeli 23-godišnju kćer Sophie i 26-godišnjeg sina Jacka. Perry je potom bio zaručen s Wendy Madison Bauer kada je umro od snažnog moždanog udara 2019.

image

Luke Perry 2013.

Smg/Zuma Press/Profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Što se Madonne tiče, ona je nastavila izlaziti sa svojim instruktorom fitnessa Carlosom Leonom nakon što ga je upoznala 1994. godine. Godinu dana kasnije, dvojac je dobio kćer Lourdes "Lolu" Leon (27).

Par je prekinuo 1997., a pjevačica se kasnije u prosincu 2000. udala za svog bivšeg supruga Guyja Richieja. Madonna i redatelj imaju sina Rocca Ritchieja (23). Također su posvojili i Davida Bandu (18) prije razvoda koji je uslijedio 2008. godine.

image

Madonna

/Papculture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glazbena ikona preuzela je ulogu samohrane majke jer je također usvojila kćer Chifundo "Mercy" James (18) 2009. i 11-godišnje blizanke Stellu Ciccone i Estere Ciccone 2017. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:48