OKRENUKA NOVU STRANICU

ZVIJEZDA JE PREPOROĐENA Što se događa s Irinom Shayk i Bradleyjem Cooperom nakon razvoda? Ruska manekenka je procvjetala, Bradley se izolirao

Lady Gaga našla je novog dečka i odbila ulogu u filmu “Čuvari galaksije 3” gdje je ponovno trebala glumiti Bradleyjevu ljubav
Irina Shayk (lijevo) i Bradley Cooper (desno)
 REUTERS

Kako je Irina Shayk nakon razlaza s Bradleyjem Cooperom? Nikad ljepše i nikad zaposlenije. Ruska 33-godišnja manekenka koja se prije tek nešto više od mjesec dana (koliko se službeno zna) razišla sa slavnim glumcem s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu de Seine, naprosto je procvjetala.

Samo od početka lipnja snimila je četiri naslovnice, prvu za Vogue Hong Kong, potom ljetni specijal 032C, a onda je u srpnju uslijedio Harper’s Bazaar i poslastica prvenstveno za muški rod - španjolsko izdanje Voguea. Svi najveći brendovi i magazini očito se natječu za dugonogu 178 cm visoku brinetu zelenih očiju u svojim kampanjama. Nedavno je snimila i urnebesno zabavni projekt za Moschino, pretvorivši se u dokonu nakinđurenu bogatu kućanicu iz Southamptona.

Ipak, španjolski Vogue oduzeo je svima dah jer je ogroman tim u kojem se našla i Donatella Versace pretvorio Irinu u boginju seksa, gotovo svemirski prelijepo biće i kao da još to nije bilo dovoljno, udružio je s drugom ljepoticom, Adrianom Limom. Fotografski dvojac Luigi i Lango uspio je ova dva slavna lica (a i tijela) nagovoriti na sado-mazo fotosession, no niti u jednom trenutku nisu prekoračili granicu dobrog ukusa.

Miran razlaz

“Kada se žene udruže i osnaže jedna drugu, događa se čarolija. Sinergija sestrinstva na naslovnici Voguea. Hvala ti, divna prijateljice Adriana Lima”, napisala je Shayk uz jednu od fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu. I ta, kako i sve protekle Irinine objave nisu prošle bez hvalospjeva njezinoj ljepoti, bračnih ponuda, ali i ženskih hrabrenja uz zaključke “nije te vrijedan”, aludirajući na Coopera.

Bivši par koji je u vezi proveo četiri godine (Cooper je samo uskočio iz veze s engleskim modelom Suki Waterhouse u Irinino naručje), razišao se prilično mirno. To je mnoge začudilo jer od te famozne dodjele Oscara na kojoj je puknula priča da su Lady Gaga i 44-godišnji Cooper puno više od glumačkog para iz filma “Zvijezda je rođena”, svijet nije prestao brujati.

Padale su čak i oklade, obožavatelji se podijelili na tim “Gaga” i “Irina”, točnije s kojom će ovaj hollywoodski lomitelj srdaca na kraju i ostati, a onda je početkom lipnja Irina uslikana kako sama iznosi kovčege iz njihove zajedničke vile u Los Angelesu. Nije izgledalo ucviljeno, niti je radila drame, već se okrenula poslu i uglavnom družila sa svojim starim prijateljima Riccardom Tiscijem, kreativnim direktorom Burberryja, te Alecom Maxwellom, kreativnim direktorom britanskog Voguea.

Oni su je očito i nagovorili da krene punom parom raditi. S druge strane, Lady Gaga je navodno našla novog dečka (spominje se Jeremy Renner), ali i navodno odbila ulogu u “Čuvarima galaksije 3” gdje je trebala igrati Cooperovu ljubav. U međuvremenu je došao na red i dogovor oko skrbništva nad dvogodišnjom kćerkicom Leom.

I dok su svi očekivali da će tu krenuti drvlje i kamenje, kako to obično biva kada na red dođe dogovor oko djece, Irinin i Cooperov slučaj bio je za svaku pohvalu. Bivši par se savjesno dogovorio da će dijeliti skrbništvo nad malenom i to u jednakom omjeru, ali ne matematički strogo podijeljeno, jer će to ovisiti i o njihovim poslovnim obavezama. Kako piše People, čak za to nisu potpisali ni nikakav ugovor te će nastojati s kćeri provoditi i zajedno vrijeme kako bi malena imala osjećaj obitelji. I da, Bradley je popustio u nečemu što nije htio za njihove veze - pristao se iz Los Angelesa preseliti u New York.

Oporavak

Navodno se trenutno ni s kim ne viđa, iako, bude li se držao dosadašnje prakse, to neće trajati jako dugo, a ni Irini taj segment života nije prioritet.

“Irina se ni s kim ne viđa u ovom trenutku. Fokusirana je na kćer i s njom provodi vrijeme. Jednom, u budućnosti, voljela bi imati nekoga, ali joj to sada nije ni najmanje prioritet. Upravo je izašla iz duge veze i sada se oporavlja”, rekao je izvor blizak manekenki za E! News. A da Irinu drži optimizam i polet, potvrdila je u intervjuu za Harper’s Bazaar.

Lupa javnosti

“Žene su te koje se sa svime mogu nositi. Mogu podizati djecu, mogu raditi, a onda kada se vrate kući kuhati, čistiti i obavljati teške poslove”, izjavila je pomalo i nadobudno, jer teško netko može zamisliti manekenku kako riba pločice u kupaonici. No s druge strane govorila je više o ženama općenito, pa se tako poistovjetila i s onima koje to uistinu rade, što joj je očito dalo dodatnu snagu.

Jer možda ne mora ribati pločice, ali mora podnijeti da cijeli svijet bruji o raspadu njezine veze, a fotografi čuče u grmlju da je slikaju uplakanu, loše odjevenu ili u zagrljaju nove ljubavi, a to svakako nije lako.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:36