STRES U OBITELJI

Tigerova punica završila u bolnici

 Reuters

Kišni oblak nad glavom Tigera Woodsa nikako da nestane. Nakon što je završio na svim svjetskim naslovnicama zbog višestruke nevjere i prometne nezgode, slavni je golfer ponovno u medijima. No ovaj puta nije u glavnoj ulozi.

Naime, kako javljaju agencije, u Woodsovu je kuću u Windermereu na Floridi sinoć stigla Hitna pomoć i odvezla njegovu punicu Barbro Holmberg u bolnicu zbog bolova u trbuhu.

Liječnici tvrde da njezino stanje nije ozbiljno, međutim, ne otkrivaju detalje.

Mediji su u početku nagađali da se radi o samom Tigeru budući da je pacijent bio dopremljen u istu bolnicu u kojoj je završio nakon svoje prometne nezgode, a registarska tablica na terencu koji je pratio vozilo hitne pomoći bila je vrlo slična onoj na Woodsovom vozilu s kojim je doživio nesreću. Poznato je da slavni golfer posjeduje dva takva automobila marke Cadillac Escalade.

Vatrogasna postrojba okruga Orange potvrdila je da je poziv upomoć primljen u 2:36 ujutro, prema EST, s adrese u ulici Deacon Circle koja je kasnije potvrđena kao dom Tigera Woodsa.

Slavni se golfer našao u središtu pozornosti nakon prometne nesreće i skandala s ljubavnim aferama koje su potom izašle na svjetlo dana - saznalo se da je imao najmanje tri ljubavnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:57