PROBLEMATIČNA POVIJEST

TKO JE STARLETA UHIĆENA U AKCIJI SRPSKE POLICIJE Majka joj je odgajateljica u vrtiću, a ona je ponosna što nije pročitala niti jednu knjigu

 
 Screenshot

Srpska starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, uhićena je u okviru policijske akcije usmjerene protiv organiziranog kriminala. Pripadnici Policijske uprave Bijeljina, u suradnji s Upravom Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske za organizirani i teški kriminalitet, uhitili su brojne pripadnike organizirane međunarodne kriminalne grupe, a među njima i tu starletu pod sumnjom da je organizirala prostituke za jedan tulum u BiH'

Tijana Ajfon dijelu javnosti poznata je od 2015. godine kada je postala sudionica reality showa 'Parovi'', koji je morala napustiti kad su joj pukli silikoni u grudima, zbog čega je završila u bolnici.

Roditelji Tijane Maksimović žive potpuno drugačijim životom od onog koji je odabrala njihova kći. Majka je odgojiteljica u vrtiću, a otac poljoprivrednik, a Tijana je s 18 iz sela Popinci, u kojem je rođena, otišla u Beograd.

Slavica, Tijanina majka, ranije je podržavala kćer, naglasivši kako niti jedan roditelj djece o kojima brine u vrtiću, nije posumnjao u njezin rad i odgojne metode.

- Nikada nijedan roditelj nije doveo u pitanje moju sposobnost da odgajam njegovo dijete, jer možda svoje nisam dobro. Na poslu nikada nisam imala problema što sam majka Tijane Ajfon. Ne smeta mi ni što se skida, nije jedina dJevojka koja se razgolićuje. Bolje da sada to radi nego kasnije. To je mladost-ludost. Iskreno, ona mnoge stvari radi i govori kako bi gledateljima bilo zabavno. Kao, recimo, da je imala odnose sa ženama. Ja u to ne vJerujem, izjavila je jednom prigodom za srpske medije njezina majka.

Njen otac Đorđe u jednom intervjuu priznao je da nije on taj koji Tijani dao novac za ugradnju silikona, te da se šokirao kada ju je ugledao s velikim grudima.

- Usne sam odmah primijetio i rekao joj da joj to ne pristaje, ali za grudi nisam imao pojma. Nisam ja platio silikone, niti znam tko je. Ne znam ni koliko uopće koštaju ti silikoni - rekao je Tijanin otac Đorđe.

View this post on Instagram

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Navodno je Tijana odrastala u problematičnoj obitelji, a ona je govorila o tome kako ju je pogodilo kada je saznala da njezin otac vara majku, tako da je s 18 odmah napustila roditeljski dom, prvo je radila u jednom solariju, a zatim u jednom beogradskom butiku.

No, javnosti je postala poznata nakon realityja "Parovi", nakon kojeg je počela nizati broje afere.

Nadimak Ajfon dobila je zato što je na društvenim mrežama često objavljivala selfieje u ogledalu pa se stalno vidjela "jabučica" na njezinom mobitelu.

No, kako bi održavala luksuzni životni stil i brojne estetske operacije sve je više ulazila i kriminal, a svojim izjavama u medijima često je šokirala javnost.

Tako je na pitanje koja joj je knjiga u djetinjstvu bila najzanimljivija, Ajfon odgovorila: "Ja nikad u životu nisam pročitala niti jednu lektiru, a samo pogledajte dokle sam dogurala i što sam sve svojim trudom postigla u životu. Životno mjerilo nisu knjige nego sposobnost snalaženja". No, čini se da joj se sada sve to obilo o glavu. Možda bolje da je pročitala koju knjigu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:13