VILA SA 15 SOBA

Tom Cruise za druženje sa Suri kupuje kuću Mela Gibsona

Buran razvod holivudskog para Katie Holmes i Toma Cruisa je u tijeku, a glumac već smišlja kako da sa svojm kćerkom provodi što više vremena.

Kako stoje stvari, skrbništvo će pripasti Katie pa će Tom malu Suri viđati samo vikendima i praznicima, a kako bi vrijeme koje provedu zajedno proteklo na najbolji mogući način glumac planira kupiti kuću koja će služiti isključivo za druženja s kćerkom.

Veliko Imanje

Američki mediji pišu da je bacio oko na vilu koja je nekad pripadala Melu Gibsonu, a kojoj je trenutno tržišna cijena 33 milijuna dolara. Ogromna kuća i imanje koje ju okružuje nalaze se u Greenwitchu u američkoj saveznoj državi Connecticut, a imanje se prostire na više od 3000 četvornih kilometara.

Neće joj biti dosadno

Kuća ima 15 spavaćih soba i 17 kupaonica, vlastito kino, unutarnji i vanjski bazen, puno šumovitih i zelenih površina, ali i vanjski teren za šah u kojem su figure vjerovatno veće od Suri. Malenoj princezi sigurno neće biti dosadno, a neće se nalaziti daleko od svoje majke i njihova doma u New Yorku. ( L. M.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:02