SPEKTAKL U ARENI

Tony: Fantastična publika nosila je cijeli moj koncert

U Hrvatskoj ima status kakav u Italiji uživa Ramazotti. S dva koncerta u Areni i osvojenim Porinom, Tony je dokazao da je ovo njegova godina

ZAGREB - Dan nakon svog prvog spektakularnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Areni i sam Tony Cetinski oduševljen je kako je sve proteklo. Na koncertu su mu se pridružili kandidati iz RTL-ova glazbenog showa “Hrvatska traži zvijezdu”, gdje je Tony član stručnog žirija, a iz prvog reda u publici na pozornicu je doveo i bivšeg kandidata Milu Drmića.

Velike ovacije publike zaslužio je i najmlađi natjecatelj kviza “Ne zaboravi stihove“ Silvio Štrklec koji je s pjevačem izveo njegov hit “Lagala nas mala“ i kojeg je Tony nakon izvedbe digao u zrak. Na koncertu, koji je razdragao publiku, dogodila se i prosidba nakon pjesme “Zbog nje”, a na projektoru se ispisalo “Ivana, reci da! Tomislav”.

- Bilo je uistinu lijepo. Publika n je bila fenomenalna i nosila je cijeli koncert. Ja sam se odlično osjećao, kao i bend i svi koji su gostovali. Najviše me se dojmilo kada sam iza bine ugledao Drmića kojeg su morali nositi da se popne do pozornice. Takve stvari čine koncert boljim i nekako uzvišenim.

Volim se družiti s običnim ljudima i drago mi je kada mogu ostvariti nečiji san. Oduševilo me kad sam vidio da je Mile u prvom redu u publici, a za Štrukleca nemam riječi - ispričao je Tony.

Samo riječi hvale pjevač je imao i za prostor zagrebačke Arene.

- Arena je impozantna. I svojim kolegama želim jednako tako dobre koncerte, jer Arena zaslužuje dobre koncerte i dobri koncerti zaslužuju Arenu - rekao je Tony, čija je publika uživala u fantastičnom audio-vizualnom spektaklu i bini koju su koristile svjetske zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 00:18