RASPLESANE ZVIJEZDE

U Supertalentu se inkarnirao Michael Jackson

Osječki fan Michaela Jacksona izveo je u zlatnom kostimu plesnu točku s prepoznatljivim koracima i pokretima kralja popa.
 Dnevnik.hr

Večerašnjim Supertalentom dominirali su plesači. Boris Morović (19), osječki fan Michaela Jacksona, izveo je plesnu točku s prepoznatljivim koracima i pokretima kralja popa. Zlatni kostim u kojem je nastupio nabavio je u korejskom 'Celebrity clothing superstoru', a svoj hobi naziva 'tribute dancingom', odnosno odavanjem počasti plesnom umjetniku.

Uvjeren je da je Michael bio veliki borac za prava djece i humanitarac, što, kako kaže, potvrđuje i činjenica da je 1990.-ih posjetio Hrvatsku kako bi ukazao na ratne strahote. Student je ekonomije na osječkom sveučilištu.

Mislav Medić (18) iz Vinkovaca je beatboxer u usponu. Gotovo sve što zna o svojem hobiju naučio je na internetu. Iako su mu usta glavni instrument, što je standard beatboxinnga, koristi se i usnom harmonikom. Specijalizirao se za duboke tonove. Gostovao je na radiju te na osječkom UFO festivalu. Odnedavno je student lovstva i zaštite okoliša u Karlovcu.

Sinjske mažoretkinje Twirling girls demonstrirale su bit twirlinga - discipline koja uključuje elemente plesa, akrobacije i manipulaciju štapom.

Plesni podij i žiri dobro je prodrmala 10-teročlana plesna skupina Floorshakers Crew, sačinjena od trenera i istaknutih članova raznih zadarskih plesnih grupa. Svoju su koreografiju uvježbali na ulici jer nemaju za to potreban prostor. Nastupom u Supertalentu htjeli su ukazati na taj problem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:10