NOVA PLESAČKA ZVIJEZDA

'UBILA ME TREMA, KAO DA SAM DIJETE GLEDALA!' Javila se Grubnićeva najvatrenija obožavateljica, a on otkrio kakva ga je nezgoda zadesila na pozornici

 
 Nova TV

Dan nakon prve epizode nove sezone popularnog showa "Ples sa zvijezdama", svi i dalje pričaju o spektakularnom nastupu Marka Grubnića. Stilist koji se brine za besprijekoran imidž mnogih domaćih zvijezda i sam je, čini se, ostao zatečen pozitivnim komentarima koji su preplavili njegov profil na Instagramu.

- Ljudi, hvala vam od srca... Ovaj paso doble i svoj prvi ples u showu sigurno ću pamtiti cijeli život, beskrajno sam uživao... Hvala vam na svemu, na podršci, na svakoj poruci, hvala što niste disali dok smo mi plesali, hvala hvala hvala, jako puno mi to znači...

Plesao sam svim svojim srcem, dao sve od sebe, skupio svu snagu svijeta, ali suknja jednostavno nije htjela s lijepe (mentorice) Ele Vuković - napisao je Modni Mačak na društvenoj mreži i otkrio pratiteljima detalje male nezgode koja ga je zadesila na pozornici "Plesa sa zvijezdama".

A zbog Markova nastupa najviše je strepila njegova najvatrenija obožavateljica, pjevačica Maja Šuput, koja ga je bodrila iz prvog reda u studiju.

- Ne idem u publiku više, ubila me trema, kao da sam dijete gledala. Samo stresovi s tobom jer te volim - napisala mu je ponosna Maja na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:02