VRUĆA ATMOSFERA

VIDEO: 'ŽIVIM U DRŽAVI U KOJOJ ŽIVIM' Grubnića u 'Plesu sa zvijezdama' gledatelji htjeli izbaciti, spasio ga žiri koji je presudio Ani Vučak Veljači

 
Marko Grubnić i Ela Vuković i Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt
 Promo / NovaTV

Na Novoj TV emitirana je druga emisija popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' u nedjelju, u kojoj je 11 parova ponovno pokazalo svoje plesne spobonosti gledateljima i četveročlanom žiriju u studiju, piše Slobodna Dalmacija.

Večer su otvorili pjevač Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević koji su plesali sambu i za nju dobili 28 bodova. - Osjetio sam duh sambe, još si jednom pokazao da imaš ritma u sebi. Bili ste malo nabrijani, ali u pozitivnom smislu. U budućnosti daj malo više gibanje u zdjelici - rekao im je Nicolas Quesnoit.

Drugi su na plesni podij izašli stilist Marko Grubnić i Ela Vuković otplesavši quickstep. - Ta energija koja je prštila iz vas prešla je u jedan krivi smjer, ali to je u plesu tako, nadam se da ćete proći - pomalo strogo im je rekao Dinko Bogdanić. - Mislim da te trema pojela, veselim se idućem standardnom plesu - rekla je Tamara Despot Grubniću kojem je žiri dao 25 bodova.

Treći su nastupili Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji su za večerašnju emisiju pripremili jive i osvojili 32 boda. - Imaš divnog partnera koji te sjajno uči i vidjelo se da si uživala u svakom koraku - kazala je Almira Osmanović. - Bio je to pravi, čisti jive. Marko, iskoristio si te predivne duge noge i to se isplatilo. Samo tako dalje, bravo - kazao je Dinko Bogdanić.

Ivan Šarić i Paula Jeričević otplesali su engleski valcer na pjesmu 'Vjeruj u ljubav' Olivera Dragojevića. Posebno iznenađenje bila je komičareva djevojka Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici i dala mu ocjenu 10, a žiri 31 bod. - Iz šlampavog cha cha cha u elegantnog plesača. Svaka čast! Stvarno sam oduševljen - rekao im je Nicolas.

Spisateljica Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić izvedbom sambe su oduševili publiku koja ih je nagradila velikim pljeskom, a žiri sa 27 bodova. - Josipa, mislim da vam bolje leže standarni plesovi. Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati situacija. Malo ste mi pogubljeni kad ste van Damirove kontrole - zaključila je Tamara. - Ovo je vrlo težak ples. Josipi više pašu standardni plesovi, ali ovo je izazov. Budite malo slobodniji u bokovima, otvoreniji u gornjem tijelu i bit će sve super - rekla je Almira.

Influencerica Sonja Kovač i Gordan Vogleš otplesali su cha cha cha za koji su dobili 28 bodova. - Iz bečke spavaće sobe u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale - rekao im je Dinko, a Tamara poručila kako bi željela vidjeti malo više eksplozivnosti.

Idući su na scenu stupili estradni novinar Davor Garić i Valentina Walme. Za strastveni tango žiri ih je nagradio sa 30 bodova. - Gariću, tebi puno više leži tango nego rumba. Bio si odličan danas. Ritmički točni, imaš lijepo držanje, možda da budeš samo malo više centar partnerici. Ali bio si puno bolji nego prošli put - istaknula je Tamara.

Jive su otplesali glumac Slavko Sobin i Gabriela Pilić i dobili 33 boda. - Dobro da niste ovaj krevet razvalili. Super je energija bila i kontakt između vas. Ja bih još luđe to malo, ali sve skupa odlično - poručila im je Almira. - Jako sam zadovoljan. Ti si pravi roker, imaš jaknu, frizuru, savršenu partnericu i plesne korake. Sviđalo mi se što si dozvolio da Gabriela oko tebe leprša kao leptirić i to želimo vidjeti u jiveu - rekao je Nicolas.

Nives Celzijus i Mateo Cvenić zavodljivo su plesali rumbu, no žiri nisu uspjeli oduševiti pa su dobili samo 20 bodova. - Izražena seksualnost, lijepa energija i emocije. Falilo mi je plesa - rekao im je Dinko. - Prošli put sam ti rekla da si jako izražajna, ali nemoj da ti svi plesovi izgledaju isto - poručila je pjevačici Tamara.

Najmlađi par showa glumica Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt plesali su cha cha cha, a žiri im je dodijelio 24 boda. - Sad ću malo zvučati staro, ali morate malo smiriti hormone. Treba vam malo više kontrole, manje izbacivanja. Moram vam čestitati jer ste večeras izmislili novi ples, ovo nije bio cha cha cha, nego cajkača - našalio se Nicolas.

Posljednji su nastupili Ecija Ojdanić i Marko Šapina koji su prvi put u showu izveli novi stil, hip hop. Žiri im je dodijelio 25 bodova. - Izgledaš zaista sjajno i pozdravljam organizatore što su hip hop uvrstili u emisiju. Hip hop je jako težak za plesanje, mislim da je bilo dobro, čestitam - rekla im je Almira.

Nakon što su se glasovima žirija pridodali glasovi gledatelja Marko Grubnić i Ana Vučak Veljača su kao najlošije plasirani imali 30 sekundi da otplešu cha cha cha i uvjere žiri da baš oni trebaju ostati u showu. Žiri je jednoglasno odlučio da emisiju napuštaju Ana i Mario.

- Nismo očekivali da ćemo ispasti prvi, veselili smo se nekim novim plesovima - rekla je Ana nakon ispadanja. - Živim u državi u kojoj živim. Vraćam se jači nego ikad - komentirao je Grubnić, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:38