POZITIVNO IZNENAĐENJE

Ulazak u finale Supertalenta šokirao čak i plesače Unit X-a

Svi plesači su višegodišnji prvaci države u grupnim i pojedničanim kategorijama

ZAGREB - Iako se gotovo sigurnim činilo kako će mala Antonia Dora Pleško imati siguran prolaz u finale showa Nove TV ‘Supertalent’, publika je dala zeleno svjetlo splitskoj plesnoj skupini “Unit X“ koja je ostavila bez teksta pa tako i same plesače. Antonia se ipak plasirala dalje, jer je žiri na kraju njoj dodijelio ‘kartu’ za nastavak natjecanja.

- Nismo očekivali kako ćemo upravo mi dobiti najveći broj glasova publike, bili smo potpuno iznenađeni jer smo vidjeli kako su prošli tjedan prošli “Flashdance Unit“ koji su imali izvrsnu koreografiju, a nisu se uspjeli plasirati u finale - izjavio ječlan skupine Marko Sajc-Budija. Dodao je kako su se dugo pripremali te da mu je drago što su gledatelji dokazali da vole i ples.

Plesnu skupinu čini deset profesionalnih plesača koji koji su članovi plesnog kluba DNF iz Splita, gdje osim što imaju zajedničke probe pojedini rade i kao treneri s mlađim plesačima.

Njihova plesne koreografije kombinacije su različitih stilova kao “hip hop“, “break dance“ i “disco dance“.

Svi plesači su višegodišnji prvaci države u grupnim i pojedinačnim kategorijama različitih stilova, a uz studiraju ili pohađaju srednju školu.

- Imamo puno obveza pa plešemo navečer, nerijetko do jedan sat iza ponoći i pokušavamo održavati probe najmanje pet puta tjedno - otkrio je plesač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 03:54