SLAVNI GLUMAC

BRANKO ĐURIĆ ĐURO ''Nadrealisti' su završeni '91. Sve ostalo je mamuzanje mrtvog konja'

Dvadesetak godina nakon originalne 'Top liste nadrealista', Nele Karajlić snima nove epizode kultne serije, naravno, s novom glumačkom postavom. Branko Đurić Đuro na sebi svojstven način komentirao je Neletov novi projekt

Branko Đurić Đuro bit će jedan od brojnih gostiju povodom nastupa u sarajevskoj Zetri gdje će se održati koncertna promocija Fondacije Gorica - Goran Bregović. Đuro će tom prilikom voditi program s Bregovićem, ali i nastupiti s Bombaj štampom.

Tom prilikom je glumac i pjevač, a ponajviše legenda 'Top liste nadrealista' dao intervju za Avaz gdje je progovorio o sarajevskoj glazbenoj sceni, ali i novim 'Nadrealistima' koje snima Nele Karajlić u Srbiji.

Tako je Đuro na pitanje ima li smisla danas snimati 'Nadrealiste' odgovorio: 'Što se mene tiče, 'Nadrealisti' su završeni 1991. godine, a sve ostalo je mamuzanje mrtvog konja.'



Đuro je bio iskren i po pitanju komentara na to da Sarajevo opet zauzima centralno mjesto na glazbenoj karti regije. 'Što se mene tiče, nije ga nikad ni izgubilo', kaže glumac i glazbenik. Treba istaknuti kako za koncertnu promociju Fondacije u Zetri vlada ogromni interes, piše Radio Sarajevo .

Štoviše, organizator naglašava da će kao gosti na ovom velikom događaju nastupiti Vlatko Stefanovski, Gibonni, Tonči Huljić, Petar Grašo, Severina, Jelena Rozga, Saša Lošić Loša, Haris Džinović, Dragana Mirković i Džej Ramadanovski. Šuška se i kako bi mogle doći i neke svjetske zvijezde s kojima Bregović njeguje dugogodišnje prijateljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 14:29