SARAJEVSKE 'AVANTURE'

'BIJESNA RULJA ME HTJELA LINČOVATI' Nele Karajlić iz grada bježao pod policijskom pratnjom

 Nedim Grabovica / Klix.ba

SARAJEVO - Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, bivši pjevač Zabranjenog pušenja i glumac kultne humorističke serije ‘Top lista nadrealista’ u nedjelju je za okladu posjetio Sarajevo, gdje je prema njegovim riječima gotovo bio izložen linču.

U tekstu koji je napisao za beogradske Večernje novosti pod naslovom ‘Kako sam u nedjelju navečer izbjegao linč u Sarajevu,’ Karajlić kaže kako je sve počelo iz za**bancije. Nakon promocije njegove nove knjige na Jahorini, prijatelji su došli na ideju da se zalete u Sarajevo u jedan restoran s vrhunskom hranom. Nele je skrenuo pozornost na to da ‘nema neku reputaciju’ u glavnom gradu BiH, no ubrzo je pala oklada - ako ga nitko ne prepozna, on plaća račun, a ako se dogodi neki problem, račun plaća prijatelj.

Čim su se parkirali ispred restorana, smjesta su ga prepoznala dva muškarca, a njegov dolazak u Sarajevo ubrzo je postala vijest na sarajevskim portalima i društvenim mrežama.

Samo nekoliko minuta kasnije, tvrdi Karajlić, na vratima restorana pojavila se policija u interventnoj opremi. Iako nisu ulazili u restoran, postavili su zaštitu ispred zgrade.

Karajlić je potom izašao iz restorana na stražnji izlaz i uputio se prema Jahorini uz policijsku pratnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:35