SEKSI EUROVIZIJA

FOTO, VIDEO: Azerbajdžanska ljepotica Safura najbliže pobjedi

Curama iz Femminema predviđa se sedmo mjestu u ukupnom plasmanu

ZAGREB - Završne pripreme za Eurosong 2010. u Oslu u punom su jeku, a predstavnice Hrvatske, grupa Femminem, na službenoj kladionici u drugoj grupi izvođača zauzimaju visoko peto mjesto, dok im se u ukupnom poretku u velikoj završnici iduću subotu predviđa sedmo mjesto.

Prema ljestvici mogućih pobjednika, moglo bi se reći da je ovogodišnji Eurosong ujedno i “natjecanje ljepote”, jer su se atraktivne predstavnice uglavnom svrstale u vrh.

Željko, brate, pomagaj

Apsolutna favoritkinja glazbenog natjecanja tako je 17-godišnja predstavnica Azerbajdžana, pjevačica i manekenka Safura, koja će pjesmu “Drip Drop” izvesti na engleskom jeziku.

Mlada Safura, koja je pjesmu snimila i u “balkanskom” aranžmanu, uz pomoć poznatoga srpskog glazbenika Željka Joksimovića, nastupa s nekoliko bosonogih plesača.

Velike izglede za ugošćivanje međunarodnoga glazbenog natjecanja dogodine ima i Izrael, kojii predstavlja mladi glazbenik Harel Skaat, inače jedini muški predstavnik u “top pet” izvođača na kladionicama.

Treće mjesto znalci predviđaju Njemačkoj, s atraktivnom pjevačicom Lenom koja će se predstaviti pjesmom “Satelitte”, također na engleskom jeziku.

Visoko peto mjesto

I “bolja polovica” Danskog dueta, koji na kladionicama zauzimaju četvrto mjesto, smeđokosa Chanée nakon dolaska u Oslo privukla je pažnju izgledom, kao i tamnoputa Eva Rivas, predstavnica Armenije, kojoj se predviđa visoko peto mjesto.

Pjevačice ugodne “i oku i uhu” na Eurosong su poslale i druge zemlje, poput Gruzije ( Sofia Nizharadze), Slovačke ( Kristina) te Latvije ( Aisha)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:37