NOVČANA NAGRADA

POBJEDNIK KULINARSKOG SHOWA '3,2,1: KUHAJ!' Tomislav Pavlović dobro zna što će učiniti s osvojenih 100 tisuća kuna

Tomislav dobro zna što će učiniti sa 100.000 kuna i nada se nekom bolje plaćenom poslu

Na što ću potrošiti 100.000 kuna koje dobivam kao pobjednik RTL-ovog kulinarskog showa '3, 2, 1: kuhaj!'? Nekako mislim da, zahvaljujući načinu na koji živim, taj dobitak neću ni osjetiti. Novac, naime, neću spiskati na odlaske u skupe restorane ili na neko davno željeno putovanje, nego će, bojim se, moja novčana nagrada jedva biti dostatna da podmirim dugove i platim nešto rata kredita koji, ipak, da nesreća ne bi bila potpuna nije u 'švicarcima'. Dio novca probat ćemo sačuvati, jer nam je svaka kuna dragocjena, pošto na jesen naša obitelj dobiva novog člana.

Žene zmajevi

Moja supruga Marisa trudna je četiri mjeseca, a ja se jako veselim našem četvrtom djetetu - iskreno govori Tomislav Pavlović (32), pobjednik RTL-ovog showa, koji je do zadnje sekunde bio uvjeren da će u emisiji slaviti neka od njegovih konkurentica.

- One su kuhale kao zmajevi, ali i ja sam u životu od žena-zmajeva u kuhinji, izgleda, nešto naučio. Moja ljubav prema kuhanju počela je dok sam kao klinac gledao baku kako radi carski drobljenac s malinovcem. Puno sam o kuhanju naučio i od mame, a godinu dana sam sam kuhao i sinovima, danas devetogodišnjem Filipu i njegovom tri godine mlađem bratu Oliveru. Bilo je to u periodu kada nas je njihova mama napustila - priča Tomislav, kojeg je kao 26-godišnjaka prva supruga ostavila s dvoje male djece.

Samohrani otac

- Ne volim previše pričati o tom razdoblju, kad ga se sjetim osjećam se nekako prljavo, bilo mi je kao da sam prolazio kroz kanalizaciju. Ne znam kako da drugačije opišem osjećaj nakon što sam ostao sasvim sam s dva klinca, jer se moja žena zaljubila u drugoga. Snalazili smo se kako smo znali, i ja s njima, i oni sa mnom. Bilo je 'čupavo'. No, onda je, nakon nekog vremena, u moj život ušla moja današnja supruga Marisa i sve je otada krenulo na bolje. Našu sreću prije sedam mjeseci dodatno je upotpunio naš sin Viktor, a sada se svi zajedno radujemo još jednoj prinovi kojoj ne znamo spol. Buduću bebicu nismo planirali, ali nismo se ni pretjerano pazili, nego smo išli po onoj 'što bude, bit će' - govori Tomislav koji radi kao konobar, a nada se da će mu i televizijska slava pomoći u pronalasku bolje plaćenog posla.

- Bio sam posljednjih dana na mnogim razgovorima za posao. Neki potencijalni poslodavci prepoznali su me s televizije, nadam se da će mi to biti prednost, a ne mana - priča Zagrepčanin koji nema formalno kuharsko obrazovanje, a po struci je modni dizajner.

Mliječna zmijica Milka

- Ne tražim nužno posao u struci. Želim i mogu raditi sve, samo da je pošten posao - ističe Tomislav koji se iz hobija bavi jahanjem, igranjem nogometa, sviranjem gitare i promatranjem kućne ljubimice Milke.

- Milka je mliječna zmijica, čijem se dolasku u naš dom isprva moja supruga jako protivila. Dečki i ja nekako smo je uspjeli slomiti, a danas kaže kako je Milka idealan kućni ljubimac, jer osim povremenog čišćenja terarija u kojem zmijica živi s njom doista nema nikakvog posla - smije se pobjednik RTL-ovog showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:28