NIVES CELZIJUS

NAJSENZUALNIJA ZVIJEZDA MASTERCHEFA 'Strah me na trenutke paralizirao'

Nives je ovih dana iznenadila gledatelje svojim snalaženjem u kuhinji, no ona priznaje da ju je strah od žirija gotovo paralizirao. Kuhati je naučila od mame, obožava spremati jela za prijatelje i obitelj, a iz istog razloga ne voli restorane. Najviše se, otkriva, boji strogosti Dina Galvagna
 Ronald Goršić/CROPIX

Ako uzmem u obzir tremu koja nikad nije bila intenzivnija, jako sam zadovoljna svojim snalaženjem u Masterchefu. Strah je u nekim situacijama bio toliko snažan da me na trenutke paralizirao. Bez obzira na moje iskustvo pred kamerama, bio je to jedan potpuno novi osjećaj. Zato me ni ne iznenađuje moja smotanost. Još sam i dobro prošla. Ipak sam ostala neozlijeđena - kaže Nives Zeljković, zvijezda Celebrity Masterchefa Nove TV, koja je mnoge gledatelje iznenadila jer se već u prvim epizodama ovog televizijskog projekta ispostavilo kako je svestrana brineta jako dobra kuharica.

Specijaliteti koje je Nives pripremila pred televizijskim kamerama na tanjuru su primamljivo izgledali, a sudeći prema osmjesima i pohvalama članova žirija, bili su i vrlo ukusni.

- Kuhati sam naučila od mame. No, naravno, povremeno se poslužim i Googleom pa potražim neke zanimljive recepte. Ipak, teško mi je reći koji je moj kulinarski specijalitet. Ne znam baš u čemu sam najbolja. Kod kuće mi zaista sve ispada jako ukusno, pa zato i nisam neki ljubitelj restorana. Više volim svoju kuhinju - priznaje Nives, koja kao najstrožeg člana žirija izdvaja Dina Galvagna.

- Mislim da je Dino najstroži i najopasniji. Andrej i Radovan imaju blaži izraz lica i pogled pa mi i njihova kritika automatski zvuči blaže - zaključuje nova kuharska zvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 08:57