DEBAKL NA KALEMEGDANU

VIDEO Amy Winehouse razočarala Beograđane: Pijana padala po pozornici pa su je gađali čašama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.06.2011. u 12:15

Blic / CROPIX

Fanovi su platili 330 kuna da ne bi poslušali niti jednu pjesmu kako treba

Amy Winehouse priredila je pravi show tijekom koncerta u Beogradu. Ali na žalost svih obožavatelja, nije to bio pjevački spektakl već novi ispad vidno alkoholizirane pjevačice, zbog čega je izviždana i gađana bocama, upaljačima i ostalim predmetima.

Koncert na Kalemegdanu je bio u sklopu njene svjetske turneje , dugo su ga očekivali u Beogradu, ali i okolici, no pjevačica je sve razočarala. Kasnila je pola sata, a kada je stigla kao da i nije.

Padala je po pozornici pa su joj pomagali prateći vokali, zatim je psovala, a kada je pokušala otpjevati "Just friends" nije baš išlo pa ju je publika podržala pljeskom. To ju je podiglo, odnosno posjelo. Izula se i krenula napokon pjevati, iako to nije zvučalo baš najbolje pa su je neki u publici gađali čašama, mnogi su zviždali. Navodno su koncertu svjedočili Severina i Milan Popović, ali to nitko nije potvrdio.

Sigurno nisu bili najzadovoljniji pjevačicom koja je za 330 kuna tisućama obožavatelja priuštila jedno veliko ništa. A toliki su vjerovali da će sve biti u redu jer se tjedan dana prije turneje prijavila u kliniku za odvikavanje, koju je odmah napustila, ali njen je glasnogovornik rekao kako je tim iz klinike prati. Očito ne dovoljno pažljivo...

Izdvajamo