DEBAKL NA KALEMEGDANU

VIDEO Amy Winehouse razočarala Beograđane: Pijana padala po pozornici pa su je gađali čašama

Fanovi su platili 330 kuna da ne bi poslušali niti jednu pjesmu kako treba
Beograd, 180611.Europsku turneju pjevacica Amy Winehouse pocela je skandalom na Kalemegdanu gdje ju je publika izvizdala. Amy je umjesto pjevanja preko sat vremena na pozornici u vidno alkoholiziranom stanju mumljala. Foto: Blic / CROPIX
 Blic / CROPIX

Amy Winehouse priredila je pravi show tijekom koncerta u Beogradu. Ali na žalost svih obožavatelja, nije to bio pjevački spektakl već novi ispad vidno alkoholizirane pjevačice, zbog čega je izviždana i gađana bocama, upaljačima i ostalim predmetima.

Koncert na Kalemegdanu je bio u sklopu njene svjetske turneje , dugo su ga očekivali u Beogradu, ali i okolici, no pjevačica je sve razočarala. Kasnila je pola sata, a kada je stigla kao da i nije.

Padala je po pozornici pa su joj pomagali prateći vokali, zatim je psovala, a kada je pokušala otpjevati "Just friends" nije baš išlo pa ju je publika podržala pljeskom. To ju je podiglo, odnosno posjelo. Izula se i krenula napokon pjevati, iako to nije zvučalo baš najbolje pa su je neki u publici gađali čašama, mnogi su zviždali. Navodno su koncertu svjedočili Severina i Milan Popović, ali to nitko nije potvrdio.

Sigurno nisu bili najzadovoljniji pjevačicom koja je za 330 kuna tisućama obožavatelja priuštila jedno veliko ništa. A toliki su vjerovali da će sve biti u redu jer se tjedan dana prije turneje prijavila u kliniku za odvikavanje, koju je odmah napustila, ali njen je glasnogovornik rekao kako je tim iz klinike prati. Očito ne dovoljno pažljivo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:53