IPAK IMA MALOG

VIDEO: Voditeljica zgrabila Beckhama za genitalije

 YouTube

Televizijska voditeljica, Elena Di Cioccio, prišuljala se jučer do slavnog nogometaša Davida Beckhama i zgrabila ga za genitalije usred njegove konferencije za novinare u Milanu.

Beckhamovo osiguranje odmah je reagiralo. Jedan od čuvara odveo je nestašnu voditeljicu, a drugi se postavio pred nogometaša kako bi ga zaštitio od mogućih novih uzurpacija privatnosti.

Beckhama je drski napad silno iznenadio, no Cioccio se nije dala smesti, već je nastavila potjeru za modelom Armanijevog donjeg rublja sve dok nije odjurio u svom automobilu.

Beckhamova supruga Victoria više je puta javnosti dala na znanje kako je ponosna veličinom njegove opreme koja je vidljiva i na jumbo plakatima modne kuće, međutim, Cioccio je za dobro svih zainteresiranih, kako žena, tako i muškaraca, odlučila provjeriti koliko u tome ima istine.

Naime, u nekim medijima već su se ranije pojavile spekulacije kako su nogometaševe genitalije uvećane. Cioccio je mučilo i pitanje zašto je Armani Beckhama nedavno zamijenio drugom zvijezdom nogometa, Christianom Ronaldom. Za svoju istragu čak je navukla žute gumene rukavice.

U televizijskom prilogu, u trenutku kada je nogometaš u pratnji tjelohranitelja konačno ušao u automobil, čuje se glas Cioccio kako viće 'E' piccolo Beckham' (ipak je mali Beckham). Dok se vozilo udaljava Cioccio trči za njim i viče: „Što si upotrijebio vatu? To je samo trik!“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:21