KUPUJTE GAĆE!

I Cristiano Ronaldo se skinuo za Armani

Počela kampanja za donje rublje s nogometašem i glumicom

ZAGREB - Nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo i najseksepilnija žena svijeta Megan Fox uspjeli su izgurati s modnog trona popularni par Beckham. Naime, počela je dugonajavljivana reklamna kampanja za Empori Armani muško i žensko donje rublje te Armani traperice, čija su zaštitna lica najplaćeniji nogometaš i seksi glumica.

Kampanja za sezonu proljeće/ljeto počela je u utorak, kada su javnosti pokazane reklamne fotografije. U subotu, kada je predstavljanje muške kolekcije donjeg rublja i traperica, očekuju se pak i razgolićene fotografije velikog nogometnog zavodnika Cristiana Ronalada. Fotografije najnovijih muza Giorga Armanija u veljači će se pojaviti u svim modnim časopisoma, a njihova lica će krasiti jumbo-plakate na ulicama najvećih svjetskih metropola.

Legendarni modni dizajner Giorgio Armani odlučio je zamijeniti svoje dosadašnje modne ikone Davida i Victoriju Beckham, kako sam kaže, njihovim mlađim i seksepilnijim verzijama. Iako su Victorija i David medijima obznanili da njihovi vlastiti modni projekti i planovi onemogućuju daljnju suradnju s Armanijem, vjeruje se da je zamjena mlađim i sve popularnijim dvojcem ipak povrijedila njihov krhki ego.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:12