SVE SE PRENOSILO UŽIVO!

VIDEO, FOTO: NEVIĐENI ULAZAK U BIG BROTHER KUĆU! Gledatelji zbunjeni: Je li to žena ili muškarac i zašto potpuno gole stražnjice trčkara po studiju?

 
 Profimedia

Courtney Act, pravoga imena Shane Gilberto Jenek, australski je model, drag queen, pop pjevač i zabavljač - svojedobno se natjecao u popularnom talent showu "Australian Idol", u kojem je završio na 13. mjestu, u realityju "RuPaul's Drag Race" dogurao je čak do finala, a ovih dana izabran je za jednog od stanara Big Brother kuće u Velikoj Britaniji.

I prije nego što je poslan u izolaciju, 35-godišnji Shane Gilberto priredio je neviđeni show na predstavljanju u studiju, koje je na malim ekranima pratila milijunska publika - naime, dok se spuštao niz stepenice, drag queen sapleo se o vlastitu suknju, strgnuo je i pred reflektorima ostao - potpuno gol!

Sve su, naravno, zabilježile kamere TV kuće BBC, na čijem programu se "CELEBRITY Big Brother 2018" i prikazuje, a kako bi gledatelje poštedjeli neumjesne golotinje, kadar su, čim su shvatili što im se dogodilo u prijenosu uživo, brže-bolje prebacili na zabezeknutu publiku u studiju.

Courtney Act bezuspješno se pokušao ogrnuti suknjom, skrivajući stražnjicu i intimne dijelove tijela, koje je oblijepio trakom u boji kože kako ne bi morao nositi rublje, ali na kraju je ubrzao korak i pobjegao iza pozornice, naravno, sa smiješkom na licu.

- Ovo je sigurno bila unaprijed isplanirana spačka, dobar marketinški trik... Ali jedno je sigurno, ovo je definitivno bio ulazak u kuću koji će ući u povijest - zaključili su gledatelji, a prenosi britanski The Sun.

Shane Jenek (Courtney Act) enters the Celebrity Big Brother House (Male Contestants Launch Night) on Friday 5th January, 2018 at Elstree Studios, Borehamwood, England., Image: 359319324, License: Rights-managed, Restrictions: WORLDWIDE RIGHTS AVAILABLE. End users shall not licence, sell, transmit, or distribute any photographs represented by eyevine, to any third party., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Eyevine
Profimedia, Eyevine

5 January 2018.

Celebrity Big Brother arrivals at The Big Brother House, Elstree TV Studios, Hertfordshire. Shane Jenek AKA Courtney Act, Image: 359308975, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Profimedia

Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 04:03